Αυτή η έντονη απόχρωση ρουζ δείχνει ονειρικά σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτή η έντονη απόχρωση ρουζ δείχνει ονειρικά σε όλες τις επιδερμίδες
ΠΗΓΗ:@_idareen_
Το κόκκινο ρουζ είναι τάση χάρη σε ένα παλιό, της Victoria's Secret, trend

Το 2024 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του ρουζ. Μέσα στους τελευταίους εννέα μήνες, η κοινότητα της ομορφιάς έχει αναδείξει πολλές τάσεις γύρω από αυτό το προϊόν, και η δημοτικότητά του δεν δείχνει σημάδια πτώσης. Από το ντραπέ ρουζ στο στυλ της Sabrina Carpenter, τις φυσικές nude αποχρώσεις, τους θερμές τόνους για blonzing, μέχρι την άνοδο των υγρών προϊόντων, η τάση του ρουζ είναι ισχυρή. Όμως τώρα, χάρη στα social media, μια ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση κερδίζει έδαφος: το κόκκινο ρουζ.

Ένα βίντεο του 2023, όπου η ιδρύτρια της RMS Beauty, Rose-Marie Swift, αποκάλυψε ότι το κόκκινο κρεμώδες ρουζ είναι το μυστικό πίσω από τη φυσική ροδαλή όψη των μοντέλων της Victoria’s Secret, έγινε και πάλι viral στο TikTok. Πολλοί χρήστες τρέχουν στα καταστήματα καλλυντικών για να βρουν αυτό το προϊόν.

@rmsbeauty Red blush all summer long ❤️🌞 Shop Beloved Lip2Cheek at @sephora, @Bluemercury and on our website! Use code TIKTOKRMS for 20% off! #RMSBeauty #IYKYKrms #cleanbeauty #makeuptipsandtricks #rosemarieswift #makeupartist #celebritymakeupartist #redblush #creamblush #victoriassecretmakeup ♬ original sound - RMS Beauty

Όμως, όταν μιλάμε για έντονο κόκκινο ρουζ, μπορεί να αναρωτιέσαι πώς να το φορέσεις χωρίς να φαίνεται υπερβολικό ή το μακιγιάζ σου να μοιάζει σαν του κλόουν. Η σωστή τοποθέτηση και η επιλογή απόχρωσης είναι το κλειδί.

Πώς να τελειοποιήσεις την τοποθέτηση του κόκκινου ρουζ

Η σωστή εφαρμογή του κόκκινου ρουζ εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Κάθε τεχνική αναδεικνύει διαφορετικά χαρακτηριστικά του προσώπου, και μπορείς να προσαρμόσεις την εφαρμογή ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Για μια αβίαστη, φυσική ροδαλή όψη, τοποθέτησε το ρουζ στα μήλα των ζυγωματικών. Ένας εύκολος τρόπος να εντοπίσεις το σωστό σημείο είναι να χαμογελάσεις και να απλώσεις το προϊόν εκεί που φουσκώνουν τα μάγουλα.

Για ένα πιο lifted look, μπορείς να εφαρμόσεις το ρουζ προς τα εξωτερικά σημεία των ζυγωματικών, φτάνοντας το μέχρι τους κροτάφους. Αυτή η τεχνική τονίζει τα μάγουλα και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο γεμάτο. Είναι ιδανική για άτομα που έχουν λεπτότερα μάγουλα και θέλουν να τονίσουν τη δομή του προσώπου.

{https://www.tiktok.com/@danielllestrada/video/7409448198701370655}

Αν επιδιώκεις μια πιο γλυκιά και ηλιοκαμένη εμφάνιση, μπορείς να εφαρμόσεις το ρουζ και στη γέφυρα της μύτης. Αυτό δημιουργεί μια φυσική όψη σαν να έχεις περάσει μια μέρα στον ήλιο.

Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο ρουζ

Η εφαρμογή του κόκκινου ρουζ εξαρτάται από τη μορφή του προϊόντος που χρησιμοποιείς. Για κρεμώδες ρουζ, τα δάχτυλα είναι το καλύτερο εργαλείο. Ξεκίνα με λίγη ποσότητα και σταδιακά μπορείς να προσθέτεις προϊόν, ανάλογα με το αποτέλεσμα και την ένταση που θες να χτίσεις. Χρησιμοποίησε τις άκρες των δαχτύλων σου για να το blendάρεις με κυκλικές κινήσεις, για να γίνει ένα με το δέρμα.

Αν προτιμάς ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να εφαρμόσεις ελαφρά το προϊόν. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο foundation για την ανάμειξη, ή ένα πινέλο ειδικό για ρουζ, τοποθετώντας το με ταμποναριστές κινήσεις στα μάγουλα.

Όσον αφορά το ρουζ, σε μορφή πούδρας η διαδικασία είναι παρόμοια. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να απλώσεις μικρή ποσότητα στο δέρμα, ξεκινώντας με λίγο προϊόν και προσθέτοντας περισσότερο αν χρειαστεί. Πάντα φρόντισε να αφαιρείς την περίσσεια ποσότητα από το πινέλο πριν το εφαρμόσεις στο πρόσωπο.

Πώς να προσαρμόσεις το κόκκινο ρουζ στον τόνο της επιδερμίδας σου

Η σωστή απόχρωση του κόκκινου ρουζ εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Για ψυχρούς υποτόνους, προτίμησε αποχρώσεις του κόκκινου που περιέχουν μπλε στοιχεία, όπως το κερασί. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει ιδανικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Για πιο ζεστούς τόνους και σκούρες επιδερμίδες, μια απόχρωση κόκκινου με πορτοκαλί βάση είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτές οι αποχρώσεις ενισχύουν τη ζεστασιά της επιδερμίδας και δημιουργούν μια όμορφη λάμψη. Αν δεν είσαι σίγουρη ποια απόχρωση να επιλέξεις, δοκίμασε κάτι ανάμεσα, όπως αποχρώσεις του μούρου που έχουν τόσο μπλε όσο και πορτοκαλί υποτόνους.

Ποιο μακιγιάζ να δυνδυάσεις με το κόκκινο ρουζ

Αφού έχεις βρει τη σωστή απόχρωση και έχεις πετύχει την τέλεια εφαρμογή, είναι σημαντικό να αποφασίσεις ποιο μακιγιάζ ματιών και κραγιόν θα συνδυάσεις. Για τους πιο κρύους μήνες, ένα απλό eyeliner ή φυσικές αποχρώσεις σκιάς είναι ιδανικά, καθώς αφήνουν το κόκκινο ρουζ να κλέψει την παράσταση.

{https://www.tiktok.com/@lilybayliss_/video/7412931944268205344}

Για ένα πιο μονοχρωματικό look, μπορείς να προσθέσεις λίγο κοραλλί ή κόκκινο στα μάτια. Αν ανησυχείς μήπως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά κόκκινο, τότε προτίμησε ένα πιο ουδέτερο κραγιόν σε nude αποχρώσεις για να ισορροπήσεις το look. Έτσι, το πρόσωπό σου θα δείχνει φρέσκο και αρμονικό, χωρίς να υπερβολλές.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 00:30