Αυτό το glitter spray είναι το μυστικό πίσω από το chrome blush trend του TikTok

Αυτό το glitter spray είναι το μυστικό πίσω από το chrome blush trend του TikTok
ΠΗΓΗ:@alissajanay
Το προϊόν που έχει αγαπήσει το TikTok σήμερα

Κατά τη χρυσή εποχή των «Instagram brows» και των υπερβολικά σχηματισμένων ματ χειλιών, το έντονο highlighter ήταν το απαραίτητο step για την ολοκλήρωση κάθε μακιγιάζ. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι «έντονο», όλες αναζητούσαν το απόλυτα εκτυφλωτικό, σαμπανιζέ highlighter, που θα τραβούσε τα βλέμματα σε κάθε selfie. Προς απογοήτευση των πρώτων beauty bloggers, τελικά ξεφύγαμε από αυτή την τάση και αγαπήθηκε η πιο φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Τώρα όμως, καθώς στοιχεία του μακιγιάζ του 2014 επιστρέφουν στο προσκήνιο, η ερώτηση είναι: πότε θα επιστρέψει το έντονο highlighter;

Η απάντηση ήρθε. Η τάση του «chrome blush» είναι η εκδοχή του 2024 για το έντονο highlighter και όλα αυτά χάρη στο Shimmer Bomb spray της Rabanne Beauty, που έγινε viral στο TikTok. Μάθε τα πάντα για αυτή τη μεταλλική τάση στο ρουζ που έχει κατακτήσει το TikTok.

Η τάση

Πλέον, είμαστε εξοικειωμένοι με τα chrome μανικιούρ, όσο απλά κι αν φαίνονται, πάντα εντυπωσιάζουν. Δημιουργημένη από την Alissa Janay (ίσως την θυμάσαι από την τάση του «sunset blush»), η τάση του chrome blush δεν απέχει πολύ από αυτό το vibe, το τέλειο αποτέλεσμα της γυάλινης επιδερμίδας και του μεταλλικού ρουζ. Αυτή η τάση αφορά το να έχεις ένα αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό ρουζ που είναι ταυτόχρονα μαργαριταρένιο και μεταλλικό.

@alissajanay1

Chrome cheek combo 👀 loll

♬ original sound - ☆

Για να πετύχεις το look, πολλοί TikTokers εφαρμόζουν ένα μεταλλικό ρουζ, όπως το Shimmer Bomb της Rabanne Beauty, πάνω από ένα ρουζ ή highlighter με γυαλάδα. Το αποτέλεσμα; Ένα πολυδιάστατο ρουζ που κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται υπερρεαλιστική.

Το προϊόν

Διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις, το Rabanne Beauty Shimmer Bomb είναι ένα αεροζόλ για πρόσωπο και σώμα με γκλίτερ που διαρκεί έως και 12 ώρες. Με μια φόρμουλα που «χτίζεται», το σπρέι αυτό μπορεί να δημιουργήσει είτε ένα διακριτικό, περλέ αποτέλεσμα, είτε μια πιο τολμηρή μεταλλική λάμψη, ανάλογα με το πόσο προϊόν εφαρμόζεις.

@mexicanbutjapanese Chrome blush using shimmer bomb by Rabanne Beauty✨ WAIT for it! #blush #makeup #beauty OG video @Alissajanay @rabanne ♬ original sound - Mexicanbutjapanese 💕

Η απόχρωση «Rose Doré», μια rose gold απόχρωση, φαίνεται να είναι η αγαπημένη του TikTok για την δημιουργία του chrome blush look και αν με ρωτάς ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όταν έρθουν στην Ελλαδά και φυσικά να επανανέλθω με εντυπώσεις. Αγαπώ τα γκλίτερ και τις λάμψεις και εννοείται το έχω προσθέσει στη λίστα μου. Μέχρι τότε, αναμένουμε και θα χαζεύουμε το trend μέσα απο το TikTok!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 01:21