Νίκος Μουτσινάς: Οι σκέψεις για τους καλεσμένους της πρώτης εκπομπής και η κρούση στην Ελένη Μενεγάκη

23.10.2024
Νίκος Μουτσινάς: Οι σκέψεις για τους καλεσμένους της πρώτης εκπομπής και η κρούση στην Ελένη Μενεγάκη
Το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας

Το δικό του τηλεοπτικό ρεπορτάζ για ότι σχεδιάζει ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα της εκπομπής του «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα» έδωσε σήμερα στο «Πρωινό Σουσού» ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνε με όσα είπε το αρχικό πλάνο και αν ο Νίκος Μουτσινάς δεν το ανατρέψει, επιθυμία είναι στην πρώτη εκπομπή να μην υπάρχουν καλεσμένοι, ώστε να δοθεί έμφαση στους ίδιους τους συντελεστές και στο περιεχόμενο. Όμως υπάρχει και μια έντονη φημολογία για καλεσμένο – έκπληξη από το εξωτερικό. Και γνωρίζοντας την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη που και στο παρελθόν έκανε πολλές τέτοιες τηλεοπτικές εκπλήξεις, δεν το αποκλείουμε ούτε εμείς.

Όπως είπε ο Γιώργος Σκρομπόλας στον τηλεοπτικό αέρα, οι πρώτοι τρεις καλεσμένοι που σχεδιάζεται να εμφανιστούν μαζί, είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι τρεις τους θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο πλατό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ακριβώς έχει φανταστεί ο Νίκος Μουτσινάς την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμα ότι έχει γίνει κρούση και στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν επιθυμεί να εμφανιστεί ως καλεσμένη σε κάποια από τις πρώτες εκπομπές, αλλά υποσχέθηκε ότι θα κάνει πέρασμά από την εκπομπή μέσα στη σεζόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 12:40