Νίκος Κουρκούλης: «Δεν θα πω σε ένα μικρόφωνο εκπομπής τι συμβαίνει στο σπίτι μου»

23.10.2024
Νίκος Κουρκούλης: «Δεν θα πω σε ένα μικρόφωνο εκπομπής τι συμβαίνει στο σπίτι μου»
Papadakis Press
Μετά την Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλη κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες χωρισμού

Που δεν λέμε ότι δεν ισχύουν ή ότι δεν υπάρχει καπνός και φωτιά, αλλά σε σχέση με τη φημολογούμενη απουσία του Νίκου Κουρκούλη από τον γάμο της αδερφής της γυναίκας του, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι fake news.

Το Womenonly που κάλυψε τον γάμο φυσικά και απαθανάτισε και τον Νίκο Κουρκούλη εκεί με τον γαμπρό. Και φυσικά δημοσίευσε τη φωτό στο ρεπορτάζ για τον γάμο. Τη βάζουμε και μια τρίτη φορά μπας και σταματήσει η παραφιλολογία σε σχέση με την παρουσία του εκεί.

KOURKOULIS_GAMOS_ADEFRFIS_KELLYS_6b9ec.jpg
Όμως όλοι συνεχίζουν να το αμφισβητούν. Hello…. Δείτε τη φωτογραφία και μην είστε αδιάβαστοι…

Με αφορμή τις εμφανίσεις του με την Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και το «Happy Day» και φυσικά ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού. και οι απαντήσεις του ανάβουν περισσότερες φωτιές.

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια, όσο είμαστε μαζί με την Κέλλυ, ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν με το χαρτί του διαζυγίου. Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο εγγύς μέλλον ή και αργότερα, αν υπάρξει κάτι το οποίο να είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα» είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης και συνέχισε:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω κάποια πράγματα γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κάτι για να πω προς τα έξω στον κόσμο. Μέχρι στιγμής αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου».

Λίγη ώρα μετά το εν λόγω ρεπορτάζ η εκπομπή έπαιξε και το αμοντάριστο βίντεο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σχολιάζοντας πως εμμέσως πλην σαφώς αφήνει να εννοηθεί πως αν μη τι άλλο, υπάρχει κρίση.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 12:09