Για ποια γυναίκα έκανε σκηνή ζηλοτυπίας η Καινούριου;

28.04.2015
Η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του δήλωσαν παρόντες στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου στο "Θέα". Εκεί, τα βλέμματα όλων κέντρισε η εντυπωσιακή σύζυγος του Γιώργου Λιανού, Ανθή. Ακόμη και ο σύντροφος της Καινούριου την κοίταξε επίμονα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την παρουσιάστρια.

Η Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είδα πολλά. Θα σου πω ότι η γυναίκα του Γιώργου Λιανού ήταν πάρα πολύ όμορφη. Στο πέρασμά της γύρισαν πολλά κεφάλια. Θα πω το σκηνικό. Είμαι εγώ με τον Βασίλη δίπλα, οι άνδρες όταν περνάει μια πολύ ωραία γυναίκα γυρνάνε και κοιτάνε. Ξαφνικά βλέπω τον Βασίλη να την παρατηρεί. Και του λέω ποια κοιτάς έτσι; Και συνειδητοποιώ ότι είναι η γυναίκα του Λιανού!".

Σημειώστε πως σε 4 ημέρες η Κατερίνα Καινούριου γίνεται 30 χρόνων και για το λόγο αυτό η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία ενός… μωρού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ!! 4 ημέρες πριν γίνω 30! Βirthday girl! 1 Mαίου! Mωρό!».