Η Μπλέικ ποστάρει ημίγυμνο Ράιαν και εκείνος ματωμένη selfie (φωτό)

28.04.2015
Δεν "υπάρχει" αυτό το ζευγάρι! Η "βόλτα" στις σελίδες τους στο Instagram είναι σκέτη απόλαυση.

Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) και ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα -και ταιριαστά κατά κοινή ομολογία- ζευγάρια της σόουμπιζ και ποστάρουν φιλιά, αγάπη, αίματα και πολύ χιούμορ στα σόσιαλ μίντια.

Πρώτος ο 38χρονος ηθοποιός εξέφρασε τον έρωτά του για την 27χρονη σύζυγό του με τη φωτογραφία που βλέπετε του δυο τους να φιλιούνται τρυφερά.

Στη λεζάντα ο Ράιαν καμαρώνει για την καλή του τονίζοντας "πόσο προσγειωμένη, αστεία και αξιολάτρευτη είναι".

Εκείνη πάλι... τον ξεγυμνώνει!

Τροφή για τα μάτια αλλά και το πνεύμα το ποστάρισμα της Λάιβλι όπου στη λεζάντα χρησιμοποιεί μια ατάκα του Γουολτ Ντίσνεϊ "... Όλα ξεκινησαν με μια αράχνη".

Και επάνω στις ημίγυμνες φωτογραφίες του καλογυμνασμένου συζύγου διαβάζουμε τα εξής: "Σύμφωνα με μελέτες αν φοβάσαι τις αράχνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις μια στην κρεβατοκάμαρά σου. Εγώ φοβάμαι τον Ράιαν Ρέινολντς"

Εντάξει, Μπλέικ... Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Αυτή η ματωμένη φωτογραφία του Ράιαν όμως, από πού είναι;

"Επίσημα στα μέσα της παραγωγής του #deadpool και νιώθω περίφημα. Όσο για τους άλλους; Όχι και τόσο", γράφει στη λεζάντα -πάντα με χιούμορ- ο Ράιαν Ρέινολντς μιλώντας για την επόμενη ταινία των X-Men όπου πρωταγωνιστεί.

Πάντως το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός του ζεύγους είναι βασικό στοιχείο της σχέσης τους και δεν το κρύβουν. Αντίθετα μάλιστα.

Όπως αυτή η επεξεργασμένη φωτογραφία του ζεύγους όπου έγινε ένθεση των κεφαλιών τους στην "ιστορική" φωτογραφία των Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.