Γρηγόρης Βαλτινός: Μετά τη Famagusta και σε άλλη σειρά του Γεωργίου. Σε ποιά;

23.10.2024
Γρηγόρης Βαλτινός: Μετά τη Famagusta και σε άλλη σειρά του Γεωργίου. Σε ποιά;
Του το ζήτησαν και δεν μπόρεσε να αρνηθεί

Τον απολαύσαμε στον εμβληματικό ρόλο του Μακάριου στη σειρά «Famagusta» που επιστρέφει με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της και σε λίγο καιρό θα τον δούμε να μπαίνει και σε μια ακόμα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» θα ενταχθεί ο Γρηγόρης Βαλτινός και το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο θέατρο, έτσι κάθε παράσταση τη νιώθω σπίτι μου. Η παράσταση «Ετυμηγορία» μας κρατά αφυπνισμένους, θέλουμε να καταδείξουμε την αντίδραση των «ισχυρών» σε ένα ιατρικό λάθος. Έχω άγχος γιατί σε αυτή την παράσταση πρέπει ζητήσω από το κοινό την ετυμηγορία τους. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ να μιλάω στο κοινό από τη σκηνή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός ενώ στη συνέχει αναφέρθηκε στην ασυδοσία των σχολιών στα Social Media:

«Πρέπει να μπει λογοκρισία στα social. Ανεβάζουν για ένα ιατρικό πρόβλημα και γράφουν από κάτω να ψοφήσεις. Απαράδεκτο»

Ενώ μίλησε και για την εξέλιξη της σειράς Famagusta και αποκάλυψε και τη νέα του συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου:

«Στο Famagusta ο Μακάριος επιστρέφει από την εξορία και θα τον δούμε μέχρι το τέλος της ζωής του. Γυρίσαμε τον θάνατο του Μακάριου στο κρεβάτι που πέθανε ο ίδιος, στο ίδιο δωμάτιο, είναι συγκλονιστικό. Κοίταγα το κρεβάτι που πέθανε στην αρχιεπισκοπή δειλά δειλά και δεν προχωρούσα μέσα» είπε και συνέχισε: «Θα μπω στη Γη της Ελιάς, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Στη Γη της Ελιάς θα κάνω έναν έμπορο ελιάς που συνδέεται με την οικογένεια από το παρελθόν».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 17:49