Ντόλτσε & Γκαμπάνα: Η απάντηση για το σκάνδαλο

18.03.2015
Οι διάσημοι ιταλοί μόδιστροι επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά που άναψαν, αλλά το θετικό αποτέλεσμα μόνο βέβαιο δεν είναι.

Η δήλωση του Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) και του Στέφανο Γκαμπάνα (Stefano Gabbana) ενάντια στις εξωσωματικές και τα "συνθετικά παιδιά" που παράγουν καθώς και στις "μη παραδοσιακές οικογένειες" άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για μια επίθεση άνευ προηγουμένου, η οποία ξεκίνησε μεν από τον σερ Έλτον Τζον, ο οποίος το πήρε πολύ προσωπικά το ζήτημα, γενικεύτηκε όμως σε μεγάλο βαθμό.

Μετά τη γενική κατακραυγή, λοιπόν, οι διάσημοι σχεδιαστές αποφάσισαν να βγουν να μιλήσουν, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν τι εννοούσαν. Τώρα, αν το κατάφεραν ας το κρίνετε μόνοι σας με το βίντεο που ακολουθεί.

Οι Ιταλοί, που υπήρξαν και ζευγάρι στη ζωή επί χρόνια, επέλεξαν το CNN για να "πουν τον πόνο τους", όπου ο άμοιρος ο Στέφανο -και δεν χρησιμοποιούμε επί ματαίω το συγκεκριμένο επίθετο- έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να ξεκαθαρίσει ότι "όσα ειπώθηκαν ήταν η προσωπική άποψη του Ντομένικο και όχι του ίδιου".

"Εγώ, δεν έχω πρόβλημα με όλα αυτά", έλεγε σχεδόν τραυλίζοντας ο καημένος με τον Ντομένικο δίπλα του ατάραχο να επιμένει τελικά ότι "πρόκειται για την προσωπική του άποψη και τι να κάνουμε τώρα". "Εγώ έτσι μεγάλωσα στη Σικελία και είμαι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας", έλεγε ο Ντόλτσε, τονίζοντας όμως ότι σέβεται την κάθε επιλογή το ίδιο.

Τώρα, αν έπεισε κανέναν... συζητιέται.. Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλο το βίντεο.