Η Γερμανού παίρνει την ευθύνη για όλους τους χωρισμούς της

16.03.2015
Η Ναταλία Γερμανού χώρισε πρόσφατα από τον Μάνο Ιωάννου ύστερα από αρκετές προσπάθειες να κρατήσουν τη σχέση τους και στην τελευταία της συνέντευξη παραδέχτηκε πως φταίει για όλους τους χωρισμούς της λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της.

«Φταίω για όλους τους χωρισμούς μου. Είναι πικρή η διαπίστωση αλλά δεν το λέω με πίκρα. Είναι σχήμα οξύμωρο, το ξέρω. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μου μεγάλη σχέση, έφταιγα ανεξαιρέτως για όλους τους άλλους χωρισμούς μου. Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών. Δεν πειράζει που το λέω. Θα πεις "πότε περιμένεις να γίνεις άνθρωπος συντροφικός;" Δεν είμαι 20 χρονών. Έφταιγα όμως. Είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος, το παραδέχομαι. Ειδικά στην καθημερινότητα μου βάζω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου και μετά έχω την απαίτηση από τους άλλους να μου προσφέρουν τον θαυμασμό τους και τη φροντίδα τους. Και εγώ τα δίνω αυτά, όμως εύκολος άνθρωπος δεν είμαι». ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Επίσης πρόσθεσε πως ο άνθρωπος που θα σηκώσει πάνω του το φορτίο «Ναταλία» θα πρέπει να έχει σκληραγωγηθεί και να χει κάνει μία ειδική εκπαίδευση ή έστω να έχει ατελείωτα αποθέματα χιούμορ. Επιπλέον θεωρεί πως δεν πρέπει να την παίρνουν στα σοβαρά αλλιώς δεν την αντέχει κανείς ως σύντροφο.