The Voice: Η Ελληνίδα που μάγεψε τον Ρίκι Μάρτιν κέρδισε και τον Ρέμο [photos+vds]

02.03.2015
Η Ελληνίδα που κατόρθωσε να μαγέψει τον διεθνή σταρ, Ρίκι Μάρτιν στις οντισιόν του αυστραλιανού «The Voice», Καλλιρόη Γελαγώτη (Carly Yelayotis), εμφανίστηκε χθες βράδυ στις Blind Auditions του ελληνικού σόου και κέρδισε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας ένα ελληνικό τραγούδι!

Η 26χρονη Καλλιρόη εμφανίστηκε με το κομμάτι «Θα 'ρθω να σε δω» του Γιώργου Θεοφάνους και της Νατάσας Θεοδωρίδου και έκανε τον Αντώνη Ρέμο να «γυρίσει» την καρέκλα του στ παραπέντε και να την πάρει στην ομάδα του.

Η Κάλλια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, τη χρονιά που μας πέρασε, έλαβε μέρος στο Αυστραλιανό “The Voice” και κατάφερε να μπει στην ομάδα του Ricky Martin. «Μετά τον Ricky Martin θα έχει εσένα για coach», «είσαι μπουλντόζα», είπε ο Μιχάλης στον Αντώνη. Ενώ η Δέσποινα εξήγησε στην Κάλλια το λόγο που δεν γύρισε… «Κάτι περίεργο μου φαινόταν στην προφορά σου».

Η Carly δήλωσε ότι έχει αποφασίσει να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, ενώ όταν συμμετείχε στο αυστραλιανό The Voice είχε μοιραστεί τα συναισθήματά της για το πως νιώθει όταν είναι πάνω στη σκηνή:

«Δεν περιγράφεται εκείνη η στιγμή. Πραγματικά ένα όνειρο. Να είμαι επάνω στη σκηνή, να τραγουδάω δίνοντάς τα όλα, σώμα και ψυχή, να αισθάνομαι τον κόσμο να τραγουδάει μαζί μου.»

Όνειρό της όπως είχε δηλώσει τότε, είναι «να τραγουδάω στις σκηνές της Ελλάδας. Να έχω χάσει την ταμπέλα της "Αυστραλέζας" και να έχω κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων παγκοσμίως», καταλήγοντας -σε παλαιότερες δηλώσεις της- πως αγαπημένος της συνθέτης είναι ο Αντώνης Βαρδής, και ιδανικό για εκείνη θα ήταν να της δώσει ένα τραγούδι του!

Δες το βίντεο της Καλλιρόης από το αυστραλιανό The Voice: