Μαντόνα: «Είχα να επιλέξω ανάμεσα στην τούμπα και τον... στραγγαλισμό» [vds]

28.02.2015
Για την... εντυπωσιακή τούμπα στα Brit Awards μίλησε για πρώτη φορά η Μαντόνα και παραδέχτηκε πως είχε να επιλέξει ανάμεσα στην τούμπα και τον... στραγγαλισμό!

«Μου είπαν να δέσω την κάπα πιο πίσω απ’ ότι είχα κάνει στην πρόβα γιατί στη σκηνή θα περπατούσα λίγο περισσότερο και όλοι ανησυχούσαν ότι μπορεί να γλιστρήσω. Έτσι, μου την έδεσαν σφιχτά γύρω από το λαιμό… Όταν πήγα να λύσω τα μεταξένια κορδόνια και τράβηξε την κάπα ο χορευτής άρχισα να στραγγαλίζομαι! Είχα δύο επιλογές: ή να στραγγαλιστώ ή να πέσω!», είπε η 56χρονη σταρ στην εκπομπή «Jonathan Ross Show».

Μάλιστα, η Μαντόνα αστειεύτηκε με αυτό που της συνέβη επισημαίνοντας ότι ένας από τους στίχους του τραγουδιού «Living For Love» λέει «σήκωσέ με, δες με να σκουντουφλάω, μετά τον πονοκέφαλο θα συνεχίσω». «Δεν ξαναγράφω στίχους σαν αυτούς! Νομίζω ότι το σύμπαν προσπάθησε να μου δώσει ένα μάθημα!», είπε γελώντας η τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα που μετά το ατύχημα σηκώθηκε σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα, τόνισε πως δεν πόνεσε στα οπίσθια, αλλά στο κεφάλι, ωστόσο επισήμανε πως δεν είναι η πρώτη φορά της συμβαίνει και είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους ατυχήματα.