Η Σκάρλετ μιλά για το "χώσιμο" του Τραβόλτα

27.02.2015
Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από την "παράξενη" συμπεριφορά του διάσημου ηθοποιού στα πρόσφατα Όσκαρ. Η άμεσα ενδιαφερόμενη, τι λέει;

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) κατάφερε και τράβηξε επάνω του τα φλας με το παραπάνω στην πρόσφατη 87η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ένας από τους λόγους -τους άλλους δες τους κάνοντας κλικ εδώ- ήταν η "επίθεση" που έκανε στη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) την ώρα που εκείνη πόζαρε για τους ρεπόρτερ στο κόκκινο χαλί.

Ακριβώς επειδή το όλο περιστατικό συνέβη αυτή τη στιγμή, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το βλέμμα της 30χρονης σταρ που μιλά από μόνη του, όπως βλέπεις στην αρχή του θέματος.

Τώρα, μερικές μέρες μετά, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο με δήλωση που προφανώς ένιωσε ότι χρειαζόταν να κάνει η ίδια η Σκάρλετ στο Associated Press.

"Πρόκειται για μια ατυχώς αποτυπωμένα μεμονωμένη στιγμή μιας συνάντησης με κίνηση που ήταν απόλυτα γλυκιά και απόλυτα ευπρόσδεκτη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως παράξενο, ανατριχιαστικό ή ανάρμοστο σχετικά με τον Τζον Τραβόλτα", υπογράμμισε η Σκάρλετ η οποία είναι φίλοι με τον 61χρονο ηθοποιό εδώ και χρόνια καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2004 με τίτλο "A Love Song for Bobby Long".

Χαρακτηρίζοντας τον Τραβόλτα απόλυτα ευγενή, η Γιόχανσον πρόσθεσε ότι η όλη ιστορία "τραβήχτηκε από τα μαλλιά". Όσο για το συγκεκριμένο ενσταντανέ, η Σκάρλετ ξεκαθάρισε ότι δεν αποτυπώνει σε καμία περίπτωση την αίσθηση της στιγμής ενώ παράλληλα "αποτελεί ακόμη έναν τρόπο με τον οποίο παραπλανούμαστε, παραπληροφορούμαστε και παραμυθιαζόμαστε όλο το 24ωρο από τα νέα".

Ό,τι πεις, Σκάρλετ. Ο Τζον, σίγουρα σε ευχαριστεί...

Προφανώς κάπως έτσι είναι αλλά ο Τραβόλτα κάπως θα πρέπει να το "κοιτάξει" το θεματάκι που έχει με τις χειρονομίες και την άνεση στον φακό γιατί διαρκώς παρεξηγείται και χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις. Οι πολλές συμπτώσεις, γενικά, ενδέχεται να μην είναι συμπτώσεις τελικά...

Ζ. Κ.