Έξαλλος ο Κωστέτσος προτάσσει τα στήθη του για Βαρουφάκη!

03.02.2015
Μπορεί στο εξωτερικό η παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη να μην έχει βρει πολλούς υποστηρικτές και ο αγγλικός κυρίως Τύπος να τον κατακεραυνώνει για τις ενδυματολογικές του επιλογές, όμως, εδώ στην Ελλάδα έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Κι ένας από αυτούς - ένθερμος μάλιστα - είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν διάβασε τα ειρωνικά σχόλια βρετανικής εφημερίδας για τις στιλιστικές επιλογές του νέου «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας.

Ποιος είδε τον Βασίλειο και δε φοβήθηκε, ο οποίος ξέσπασε με απανωτά tweets υπέρ Βαρουφάκη. Μάλιστα, κάλεσε τους Άγγλους να αφήσουν ήσυχο τον Γιάνη και να επιστρέψουν πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ενώ από την οργή του σχεδιαστή δεν ξέφυγε ούτε και ο Κων/νος Μπογδάνος!


«Ας Κοιτάξουν Οι Άγγλοι Ιθύνοντες Να Επιστρέψουν Τα Κλεμμένα! Κι ας Αφήσουν Τις Κρίσεις Περί Ντυσίματος Βαρουφάκη! Μια Χαρά Άψογος Ήταν!! ΤΕΛΕΙΟΣ!» ήταν το πρώτο tweet της οργής.

Και συνέχισε: «Κε Μπογδάνε μ΄ Άσε Τον Βαρουφάκη Ήσυχο! Και Κοιτα Να Βγάλεις Εσύ Τις "Ελβιελες"! Που Μιλάς Και Για Στυλ!.."Ζήλια"!!!!! Λυσσάξατε Με Τον Άνθρωπο!»

Το τρίτο – πάντα σε οργισμένους τόνους – έγραφε: «Μιλάνε οι Άγγλοι Για Στυλ & Πρωτόκολλο! Που Τα Καλοκαίρια Στην Κέρκυρα & Στην Κρήτη Μεθοκοπάνε & Οργιάζουν Σαν Λυσασμένοι!»

Και κατέληξε: «Μια Χαρά Ήταν Ο Βαρουφάκης Εκφράζει Τον ΠΟΛΥ Κόσμο! Το Σήμερα! Όχι Το Δήθεν! Τύπου...Στρος-Καν! Απ΄ έξω Γραβάτα Κι από μέσα Ανωμαλία!...»