Μα τι κάνει η Μπρίτνεϊ στο αγόρι της και παραμιλάει;

03.02.2015
Ο Τσάρλι Έμπερσολ είναι τρελός και παλαβός για τη διάσημη αγαπημένη του και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά εξηγεί με λεπτομέρειες το γιατί.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ζει τον έρωτα της ζωής της, φαίνεται, στο πλευρό του Τσάρλι Έμπερσολ (Charlie Ebersol), o οποίος δείχνει να μην πιστέυει την τύχη που τον βρήκε με το ταίρι του.

Πολυβραβευμένος τηλεοπτικός παραγωγός, ο 32χρονος Τσάρλι μίλησε στο περιοδικό "People" για την καλή του -και τι δεν είπε...

Οι δυο ερωτευμένοι έχουν πολύ βεβαρημένα προγράμματα αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. "Ο πατέρας μου μου έλεγε πάντα, ότι ανεξάρτητα πόσο απασχολημένος είσαι η βάση που έχεις στο σπίτι σου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις στη ζωή σου", τονίζει ο Έμπερσον εξηγώντας ότι αυτό ακριβώς έχουν καταφέρει με την Μπρίτνεϊ, η οποία μεταξύ άλλων τον κάνει και καλύτερο άνθρωπο.

"Το καλύτερο κόμμάτι της σχέσης είναι όταν περνάμε ώρα μαζί και το πιο αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο -εκτός από την ίδια- είναι η ζεστή σοκολάτα. Η τέλεια νύχτα λοιπόν για μένα είναι οι δυο μας πίνοντας ζεστή σοκολάτα. Αν λοιπόν, αυτή είναι η υπόλοιπη ζωή μου, πρώτον θα έχω ακολουθήσει το παράδειμα των γονιών μου και δεύτερον θα είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος", ξεκαθαρίζει ο Έμπερσολ και τι άλλο να πει πια;

Όσο για τον Άγιο Βαλεντίνο που πλησιάζει; Ο Τσάρλι έχει επιστρετεύσει όλα τα... κόλπα ώστε να κάνει στην αγαπημένη του τη μεγαλύτερη έκπληξη!