Γνωστός σχεδιαστής στηρίζει Βαρουφάκη: Αφήστε τον ήσυχο, είναι τέλειος!

03.02.2015
Είναι πολύ ενεργός στα social media, όπου συχνά γράφει με αιχμηρό τρόπο την άποψή του. Αυτή τη φορά έπιασε στο στόμα του - με την καλή την έννοια - τον νέο Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τις στυλιστικές του επιλογές, που έγιναν θέμα και στον Guardian. Ο Κωστέτσος στηρίζει Βαρουφάκη και δεν θέλουμε κουβέντα!

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε... δοκίμιο στο twitter, υπερασπιζόμενος τις στυλιστικές επιλογές του Βαρουφάκη. Καλεί τους Άγγλους - που από στιλ δεν σκαμπάζουν μία - να αφήσουν αυτά τα σχόλια και να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Αναφορά έκανε απίσης στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που τον καλεί να σταματήσει να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα και να βγάλει πρώτος αυτός τις.... ελβιέλες.

Θα είδε μάλιστα ότι ξεκίνησε η δίκη για μαστροπεία του άλλοτε μεγάλου άνδρα του ΔΝΤ και τα βάζει και με τον Στρος Καν με το ... ενδιαφέρον σχόλιο: «απέξω γραβάτα από μέσα ανωμαλία».

Διάβασε ορισμένα tweets του Βασίλειου Κωστέτσου:

- Ας Κοιτάξουν Οι Άγγλοι Ιθύνοντες Να Επιστρέψουν Τα Κλεμμένα! Κιας Αφήσουν Τις Κρίσεις Περί Ντυσίματος Βαρουφάκη!ΜιαΧαρά Άψογος Ηταν!!ΤΕΛΕΙΟΣ!

- Κε Μπογδανε μ Άσε Τον Βαρουφάκη Ήσυχο!Και Κοιτα Να Βγάλεις Εσυ Τις "Ελβιελες"!Που Μιλάς Και Για Στυλ!.."Ζήλια"!!!!!Λυσαξατε Με Τον Άνθρωπο!

- Μιλάνε οι Άγγλοι Για Στυλ & Πρωτόκολλο!Που Τα Καλοκαίρια Στην Κέρκυρα & Στην Κρητη Μεθοκοπανε & Οργιάζουν Σαν Λυσασμενοι!

- Μια Χαρά Ηταν Ο Βαρουφακης Εκφράζει Τον ΠΟΛΥ Κόσμο!Το Σημερα!Οχι Το Δήθεν!Τύπου...Στρος-Καν!Απεξω Γραβάτα Κιαπομεσα Ανωμαλία!...