Τζένιφερ Λόπεζ: Το ένιωσα το... κέρατο

16.01.2015
Δεν σταματά τις αποκαλύψεις η διάσημη Λατίνα, είτε αυτές είναι ξεκάθαρες είτε με υπονοούμενα. Η πιο πρόσφατη έγινε μέσω ραδιοφώνου.

Αυτό τον καιρό η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) προωθεί την τελευταία της ταινία με τίτλο "Το αγόρι της διπλανής πόρτας" και δεν έχει αφήσει περιοδικό για περιοδικό και εκπομπή για εκπομπή που να μην έχει επισκεφτεί. [Δες το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί]

Πιο πρόσφατος σταθμός η ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) όπου η 45χρονη σταρ πήγε μαζί με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Ράιαν Γκούζμαν (Ryan Guzman) -αριστερά στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Εκεί, ανάμεσα στα διάφορα που ειπώθηκαν η Τζένιφερ αποκάλυψε την αντίδρασή της την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο, όταν της προτάθηκε ο ρόλος, που αφορά σε μια γυναίκα που είχε απατηθεί, αντίδραση που τελικά την έκανε να πει το "Ναι".

"Όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε ο χαρακτήρας γιατί ένιωσα ότι νιώσω μεγάλο συσχετισμό μαζί του", υποστήριξε η Λόπεζ. "Πρόκειται για μια γυναίκα πολλά χρόνια παντρεμένη, της οποίας ο σύζυγος την απάτησε και εκείνη βρίσκεται στο πιο χαμηλό σημείο στη ζωή της. Εκεί ακριβώς τη βρίσκει εκείνος ο νεαρός -το αγόρι της διπλανής πόρτας- και την κάνει να αισθανθεί ξανά πως αξίζει κάτι", συνεχίζει η Τζένιφερ και εμείς χωρίς να θέλουμε να φανταστούμε τι και πως απλά ρίχνουμε μια ματιά στην... ιστορία.

Η Λόπεζ ήταν παντρεμένη 10 χρόνια με τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) -ο τρίτος σύζυγος για την ακρίβεια- όταν χώρισε και λίγο καιρό μετά ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του πολύ νεότερού της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) με τον οποίο, όμως έχουν επίσης χωρίσει από το καλοκαίρι. Μόνο τα γεγονότα αναφέρουμε, μόνο τα γεγονότα. Ποιος ξέρει τι εννοεί η Τζένιφερ;