Μαραγκόζη: «Σπάει» τη σιωπή της για την κηδεία του Βαρδή

16.01.2015
Η παρουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή έγινε θέμα συζήτησης. Και αυτό διότι την προηγούμενη μέρα η κόρη του αξέχαστου καλλιτέχνη είχε απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να παραβρεθεί στο τελευταίο αντίο.

Ωστόσο, παρά την απαγόρευση, η τραγουδίστρια βρέθηκε διακριτικά στο κοιμητήριο. Και τώρα για πρώτη φορά «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για την απόφαση της να πάει στην κηδεία του πρώην συζύγου της, παρά την απαγόρευση.

«Ήταν μια κίνηση που συζητήθηκε. Παρόλο που δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω μονάχα αυτό: μπροστά στην ανθρώπινη απώλεια, πρέπει να παραμερίζονται πάθη, μίση, αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες. Το τελευταίο αντίο σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου δεν θα μπορούσε να μου το στερήσει κανείς» τόνισε.

Και συνέχισε εξηγώντας γιατί προτίμησε τη σιωπή. «Μα υπάρχουν λέξεις και λόγια που θα πρέπει να ειπωθούν σε αυτήν τη φάση της ζωής ενός ανθρώπου; Επίσης δε μπορώ να διαγράψω όσα έχω ζήσει. Οι άνθρωποι που είναι κοντά μου γνωρίζουν. Για όλους τους άλλους, θα πω απλά πως δεν με απασχολεί ούτε με αφορά η γνώμη τους.»

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ