Η πτώση και οι τραγικές στιγμές της Αθηνάς Ωνάση

12.12.2014
Τραγικές στιγμές ζει η Αθηνά Ωνάση, καθώς ενώ ίππευε την 11χρονη λευκή φοράδα της, Αντ Καμίλ Ζι-Ζανγκ, έπεσε. Η 29χρονη χρυσή κληρονόμος δεν χτύπησε, το άλογό της όμως τραυματίστηκε σοβαρά, χρειάστηκε η βοήθεια γερανού για να απομακρυνθεί από την πίστα και τελικά θανατώθηκε.

Η αγάπη της για την ιππασία είναι ευρέως γνωστή και γι΄αυτό χρόνια έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι σ΄αυτην. Το 2012, είχε και πάλι μία πτώση από ένα άλογο και υπέστη μια κάκωση που την κράτησε μακριά από το άθλημα για ένα χρόνο. Όταν συνήλθε, επέστρεψε δριμύτερη και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Alvaro de Miranda Neto) συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορούν. Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα, είχε αγωνιστεί με την αγαπημένη λευκή της φοράδα στον Τελικό Υπερπήδησης Εμποδίων Furusiyya FEI στη Βαρκελώνη και κατετάγη στην απογοητευτική 57η θέση.

Σημειώστε πως η Αθηνά Ωνάση, το μόνο παιδί της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του αείμνηστου εφοπλιστή, κληρονόμησε το 55% της περιουσίας του, η οποία πιστεύεται ότι είναι αξίας δισεκατομμυρίων, μετά το θάνατό του.