Αποκάλυψη από Απέργη για Γιούρκα: Ήθελε να την παντρευτεί;

27.11.2014
Για τα προσωπικά της μίλησε μεταξύ άλλων η Θωμαϊς Απέργη στην τελευταία της συνέντευξη, σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η τραγουδίστρια, όπως θυμόμαστε για ένα διάστημα έβγαινε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αλλά η σχέση τους έληξε σύντομα και άδοξα.

Και μπορεί ο ποδοσφαιριστής να δηλώνει αμετανόητος εργένης και ότι δε σκέφτηκε ποτέ να παντρευτεί κάποιες από τις συντρόφους του, όμως, έρχεται η Απέργη και εμμέσως τον... αδειάζει! Πώς; Δηλώνει ότι όλοι οι σύντροφοί της ήθελαν να την παντρευτούν!

Σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωσή της ότι «όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να με παντρευτούν», αποκάλυψε: «Ναι, αλήθεια είναι αυτό, και επιστρέφουν για κάποιο λόγο! Εντάξει έχουν τελειώσει όλα αυτά και τώρα πια διατηρώ με όλους τους πρώην συντρόφους μου πολύ καλές σχέσεις. Όταν κλείνω ένα κεφάλαιο στη ζωή μου το κλείνω εντελώς». Άρα;

Αν έχει ερωτευτεί δυνατά, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Κοίτα, εννοείται ότι έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, τώρα μπορεί να βρεθεί ένας έρωτας που θα μου τη δώσει κατακούτελα, δεν τον απορρίπτω, αναμένω τον καλό πάντως», δήλωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

Πηγή: περιοδικό YOU