Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλάει ανοιχτά για το χαμό του Σάκη [vds]

27.11.2014
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς» βρέθηκε η γλυκειά ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα. Για πρώτη φορά από τον χαμό του Σάκη Μπουλά μιλάει γιά τη σχέση τους με σεμνότητα και ένα χαμόγελο. «Είμαι καλά... Με βλέπεις εδώ και είμαι καλά... Δε θέλω να μιλάω είναι κάτι δικό μου»

Η όμορφη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά κράτησε δύο χρόνια. Η Αλεξάνδρα Ούστα στάθηκε στο πλάι του τα χρόνια της αρρώστιας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο θάνατός του τον περασμένο Φεβρουάριο την εξάντλησε, η Αλεξάνδρα όμως συνέχισε τη δουλειά της και με τη βοήθεια φίλων και της οικογένειάς της κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Επιμένει να μην μιλάει πολύ για τον Σάκη, να το κρατήσει για εκείνη, όπως του αρμόζει. «Είμαι καλά... Με βλέπεις εδώ και είμαι καλά... Δε θέλω να μιλάω είναι κάτι δικό μου και μιλώντας για αυτό θα το ευτελίσω και επιπλέον δεν θέλω να σφετεριστώ μια πολύ όμορφη ιστορία, που έζησα για την προβολή μου...Το έζησα πολύ καλά και είμαι γεμάτη... Είμαι καλά, συνεχίζω την ζωή μου, όπως ήμουν πριν δύο χρόνια, απλώς έχω περισσότερο χρόνο για μένα και τον αξιοποιώ. Έχω τους φίλους και την οικογένειά μου και την καθημερινότητά μου».

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα όταν την ρώτησε ο Γρηγόρης αν την φλερτάρουν οι άντρες - μέσα ή έξω από τη θεατρική σκηνή - απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.