Παντρεύτηκε τον βιαστή της από... ενοχές

26.11.2014
Η Linor Abargi, έξι εβδομάδες πριν κερδίσει τον τίτλο της Μίς Κόσμος βίωσε την τραγική εμπειρία του βιασμού και όταν επανήλθε σε μία καλή ψυχολογική κατάσταση, αποφάσισε να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού.

Στο ντοκιμαντέρ που γύρισε για το οποίο είχε τρέξει και crowdfundig καμπάνια, υπάρχουν μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών από όλο τον κόσμο κι ανάμεσα τους είναι μία πολύ γνωστή κυρία. Στο “BraveMissWorld” όπως είναι ο τίτλος του, συμμετέχει και η Joan Collins η οποία αποκαλύπτει ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός.

«Είχα ραντεβού με τον Μάξγουελ και εκείνος προτού μπει για μπάνιο μου έδωσε κάτι να πιω και κάποια βιβλία να διαβάσω.Τα βιβλία ήταν πορνό που δεν είχα δει ποτέ. Σκληρό πορνό. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι στον καναπέ και εκείνον να με βιάζει. Με είχε ναρκώσε.ι» δηλώνει η 84χρονη ηθοποιός για τον Ιρλανδό ηθοποιό Maxwell Reed.

Όμως αντί να τον καταγγείλει, ήταν γεμάτη ενοχές και θεώρησε πως επειδή έχασε την παρθενιά της από αυτόν έπρεπε να τον παντρευτεί όπως κι έγινεμ παρ' όλο που τον μισούσε και δεν ήθελε να τον βλέπει. "Δεν ήταν δικό μου λάθος αλλά δεν ήξερα και βγήκα μαζί του κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Ήταν πολύ μεγαλύτερος από μένα και διάσημος. Tο κορυφαίο ήταν πως με ξαναπήρε τηλέφωνο και ξαναβγήκα μαζί του και μετά από κάποιους μήνες μου ζήτησε να παντρευτούμε." αναφέρει. Όπως προσθέτει στη συνέχεια, μετά τον χωρισμό, της πήρε πολύ καιρό να εμπιστευτεί ξανά κάποιον άνδρα.