Ο Ρέμος πήγε τον Λιάγκα στη Θεοδωρίδου!

26.11.2014
Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί ο Γιώργος ο Λιάγκας σμίγει με τους... οχτρούς του. Πέρυσι, αν θυμάσαι ο παρουσιαστής είχε ανοίξει «μέτωπο με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, όταν είχε παραπληροφορήσει τον κόσμο ότι οι δυο τους «σφάζονται» για τη μαρκίζα.

Τα λεγόμενα του διαψεύστηκαν πανηγυρικά, αλλά είχαν προκαλέσει την οργή του Ρόκκου. Ωστόσο, το «μέτωπο» αυτό φάνηκε να κλείνει, όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο The Voice.

Κι έμεινε ανοιχτό αυτό με τη Θεοδωρίδου, για την οποία ο Λιάγκας έχει πει τις απίστευτες κακίες, προκαλώντας κάθε φορά τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι οι δύο πλευρές δε θα τα βρουν ποτέ, τσουπ βλέπουμε τον Λιάγκα πρώτο τραπέζι μούρη στο ΦΩΣ. Στο εν λόγω κέντρο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία η Νατάσσα, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο παντελής Καναράκης.

Και είναι να απορείς πώς και γιατί βρέθηκε στη... φωλιά του λύκου ο Λιάγκας, αφού στο σχήμα βρίσκεται και ο Θεαφάνους, ο οποίος επίσης είναι ενοχλημένος με τον παρουσιαστή, εξαιτίας της κακίας που έχει βγάλει για το Music school. Αλλά ας είναι καλά ο... Αντώνης Ρέμος, στον οποία φανταζόμαστε ο Λιάγκας δε χαλάει χατίρι.

Κι έτσι με Ρέμο, Κώστα Πηλαδάκη και Θέμη Γεωργαντά παραδίπλα πήγαν στο ΦΩΣ. Και διασκέδασαν με το πρόγραμμα, ενώ η Νατάσσα κυρία σωστή, πήγε στο τραπέζι τους και τραγούδησε. Βέβαια, η παρουσία του αγαπημένου της φίλου, του Ρέμου με τον οποίο συναντήθηκε επί σκηνής μετά από 17 χρόνια, τη γέμισε με συγκίνηση για να ασχοληθεί με... απλά πράγματα.