Κόλινς: "Με βίασε παρθένα στα 17 & τον παντρεύτηκα"

26.11.2014
Μια πολύ προσωπική και τρομακτική της εμπειρία μοιράζεται με όλο τον κόσμο η διάσημη ηθοποιός.

Η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) έγινε διάσημη κυρίως μέσα από τον ρόλο της μοχθηρής "Αλέξις" στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s, "Δυναστεία", αλλά και για τους πέντε γάμους της.

Ο πρώτος σύζυγος της 81χρονης σήμερα σταρ ήταν ο Ιρλανδός ηθοποιός Μάξουελ Ριντ (Maxwell Reed), ο οποίος την είχε βιάσει στα 17 της χρόνια, στην πρώτη της σεξουαλική επαφή. Η Κόλινς έχει περιγράψει την εμπειρία της στην αυτοβιογραφία της παλιότερα, όμως είναι η πρώτη φορά που την αφηγείται On camera.

Συμμετέχοντας ντοκιμαντέρ "Brave Miss World" που παρακολουθεί την προσπάθεια της ισραηλίτισας Μις Κόσμος 1998, Λινόρ Αμπαργκίλ (Linor Abargil), να αφυπνίσει της γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού, όπως και η ίδια, να μιλήσουν και να κάνουν τη διαφορά. [δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί]

Όπως αποκαλύπτει η Κόλινς, ο Ριντ, μέγας σταρ της εποχής, τη νάρκωσε και τη βίασε ενώ εκείνη ήταν παρθένα. Η ίδια, όμως, όπως πολλά θύματα βιασμού, ένιωθε μεγάλες τύψεις που την οδήγησαν τελικά όχι μόνο στο να ξαναβγεί μαζί του έξω, αλλά λίγους μήνες αργότερα να αποδεχτεί και την πρόταση γάμου που της έκανε.

"Σκέφτηκα 'Μάλλον θα πρέπει να τον παντρευτώ αφού πήρε την παρθενιά μου'. Τον μισούσα πραγματικά, αλλά ήμουν τόσο γεμάτη από τύψεις που μου το είχε κάνει αυτό", αποκαλύπτει η Κόλινς τονίζοντας ότι της πήρε πολλά χρόνια για να μπορέσει να ξαναεμπιστευτεί έναν άντρα.