Θρίλερ με Μαρίνο - Αγνοείται εδώ και 2 μήνες!

24.11.2014
Μυστήριο καλύπτει τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος εγκατέλειψε τον πολυτελή οίκο ευγηρίας που έμενε και κανείς από τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους δε γνωρίζει πού βρίσκεται!!!

Ο αγαπημένος showman πριν λίγο καιρό είχε μία περιπέτεια με την υγεία του, ενώ κατά την έξοδο του από το νοσκομείο, είχε μείνει για μικρό διάστημα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Από εκεί έφυγε και μεταφέρθηκε σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Γέρακα.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο άλλοτε επιστήθιος φίλος του, Σταμάτης Φασουλής είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso ότι είχαν κόψει κάθε επαφή και δεν ήταν δική του η πρωτοβουλία για το άδοξο τέλος της πολυετούς φιλίας τους.

Τώρα, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η τύχη του Μαρίνου αγνοείται, αφού ο showman εγκατέλειψε τον οίκο, χωρίς καν να χαιρετήσει!

«Ο Γιώργος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στον Γέρακα όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο με την οποία ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε επαφή μαζί της. Λες και φυγαδεύτηκε», δηλώνει στην Espresso πηγή από τον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κανείς δε γνωρίζει πού μένει, ενώ φίλοι και οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του αποκαλύπτουν πως έχει απομακρυνθεί από όλους.

«Είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν επιθυμούσε να μένει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος ήταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει κι αυτό, όπως και την βίλα του και, μάλιστα, σε τιμή ευκαιρίας», αναφέρει πηγή που δε θέλησε να κατονομαστεί.

Ο Μαρίνος εγκατέλειψε τον πολυτελή οίκο πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε πως ο showman, από τότε που έσβησαν οι προβολείς, άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολος με τους ανθρώπους γύρω του, επιλέγοντας έναν πιο απόμακρο και, πολλές φορές, σνομπ, τρόπο ζωής