Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Συνάντησε» τον... μικρό του εαυτό ως καρναβαλιστή - Τι είχε ντυθεί;

23.02.2025
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Συνάντησε» τον... μικρό του εαυτό ως καρναβαλιστή - Τι είχε ντυθεί;
PAPADAKIS PRESS
Ο τραγουδιστής έκανε throwback

Στο πνεύμα της Αποκριάς μπήκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έκανε throwback στην παιδική του ηλικία στην Κύπρο αποκαλύπτοντας με ντοκουμέντα τι είχε ντυθεί ως παιδί.

«Μέρα που είναι είπα να μπω λίγο σε… καρναβαλικό mood και καθότι δεν συνηθίζω πλέον να μεταμφιέζομαι, αρκέστηκα να ταξιδέψω πίσω στον χρόνο και να "συνάντησω" τον μικρό μου εαυτό σε ρόλους ιππότη και Ινδιάνου!» έγραψε ανεβάζοντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Ο τραγουδιστής πρόσφατα συμμετείχε στην ελληνική κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού για τη Eurovision που εξέλεξε την Κλαυδία ως την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει, ενώ έγινε viral όταν τραγούδησε στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1 όπου φυσικά βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια, για τις τρυφερές ματιές που αντάλλαξαν παρότι χωρισμένοι.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.02.2025 - 16:21