Το βίντεο που έκανε... ρόμπα τον Μπιλ Κόσμπι

24.11.2014
16 είναι μέχρι στιγμής οι γυναίκες που έχουν υποστηρίξει ότι ο διάσημος ηθοποιός τις βίασε αφού τις είχε ναρκώσει πρώτα. Ο ίδιος δεν μιλά για το θέμα, όμως να που μίλησε.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η Μπάρμπαρα Μπόουμαν (Barbara Bowman) άνοιξε το στόμα της πρώτη κατηγορώντας τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) για βιασμό, φαίνεται ότι δεν έχει τέλος.

Οι γυναίκες που πήραν το θάρρος από αυτή την πρώτη εξομολόγηση και αποκάλυψαν τις δικές τους εμπειρίες έφτασαν τις 16, ενώ ο ίδιος ο φερόμενος ως θύτης απάντησε μέσω του εκπροσώπου του με... σιωπή.

Μέχρι που μίλησε... Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στις 6 Νοεμβρίου και στο πρακτορείο Associated Press ο 77χρονος κωμικός με αφορμή έκθεση Τέχνης του ίδιου τα πράγματα παρεκτράπηκαν λιγουλάκι.

Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι στη συνέχεια, στο τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος κάνει την επίμαχη ερώτηση μόνο και μόνο για να ακούσει δια στόματος Κόσμπι ότι "Δεν απαντάμε σε αυτό".

Όμως τελικά, η απάντηση δόθηκε και είχε περισσότερες από μία ερμηνείες καθώς ο Μπιλ, έχοντας στο πλευρό του την επί χρόνια σύζυγό του, Καμίλ (Camille), έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον στο να μην δημοσιευτεί τίποτα από το κομμάτι όπου γίνεται ΑΥΤΗ η συζήτηση, βασιζόμενος κυρίως στην ακεραιότητα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Φυσικά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και έγινε λίγο "ρόμπα" ο Μπιλ, αλλά ίσως αυτή είναι η μικρότερη από τις ανησυχίες του αυτή τη στιγμή.

Και μετά από αυτό το φιάσκο, ήρθε και μία ακόμη απόκριση του Κόσμπι στην εφημερίδα "Florida Today", ύστερα από εμφάνισή του στη Μελβούρνη.

"Ξέρω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από εμένα να μη λέω τίποτα, όμως κάποιος δεν χρειάζεται να απαντά σε υπονοούμενα. Ο κόσμος θα έπρεπε να τσεκάρει τα γεγονότα. Ο κόσμος δεν θα έπρεπε να το περνούν αυτό και δεν θα έπρεπε να απαντά σε υπαινιγμούς", δήλωσε ο Κόσμπι, ωστόσο το θέμα παραμένει ορθάνοιχτο και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...