Ώρα μηδέν για Σπέλινγκ: Ο σύζυγος την... κάνει

06.11.2014
Όσο άντεξε, άντεξε, λέει ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ και βάζει τέρμα στο ριάλιτι της ζωής του.

Το σίριαλ με τον έρωτα, τον γάμο, τις απιστίες και τους καβγάδες της Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και του Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) έχει ακόμη πολλούς… οπαδούς. Για πολλούς όμως, έχει γίνει "σούπα", έχει κουράσει και αυτό φαίνεται στην ολοένα και μικρότερη τηλεθέαση της ριάλιτι εκπομπής τους. Η έκπληξη, όμως έρχεται εκ των έσω.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σύζυγος της 41χρονης Τόρι, "εγκαταλείπει το ριάλιτι".

Μιλώντας στην εκπομπή "Access Hollywood", ο 47χρονος ΜακΝτέρμοτ δήλωσε ότι "έχουν ακόμη πέντε επεισόδια να γυρίσουν και μετά σταματά". "Δεν μπορών να το κάνω άλλο", παραδέχτηκε χαρακτηριστικά και αυτό "για τον καλό της συναισθηματικής του υγείας".

Το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων επεισοδίων εστίασε στο… κέρατο που αποκαλύφθηκε ότι έριξε ο Ντιν στην Τόρι με τουλάχιστον 5 διαφορετικές γυναίκες κατά τη διάρκεια του γάμου τους, οπότε, όπως ήταν φυσικό "χτυπήθηκε" πολύ… Φτάνει όμως…

"Δεν μπορώ να ανοίγω μια φλέβα, να ανοίγω την ψυχή μου και να μοιράζομαι τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τους δαίμονές μου με όλο τον κόσμο", αποκάλυψε ο Ντιν συμπληρώνοντας πως ο ίδιος δεν αντέχει ούτε καν να δει την εκπομπή στην τηλεόραση, "για την ψυχή του".

Στη συνέχεια, και αφού αποκάλυψε ότι υπήρξαν στιγμές που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Ντιν φρόντισε να ξεκαθαρίσει –για όποιον βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα- ότι από την εκπομπή φεύγει, αλλά την Τόρι δεν τη χωρίζει.

Πάντως, η Σπέλινγκ δεν δείχνει το ίδιο σίγουρη καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να συναντήσει των πρώην σύζυγό της, τον οποίο άφησε για χάρη του ΜακΝτέρμοτ…