Οι φακίδες από glitter της Taylor Swift έχουν ρίξει το διαδίκτυο - Βρήκαμε ποια patches επέλεξε

Οι φακίδες από glitter της Taylor Swift έχουν ρίξει το διαδίκτυο - Βρήκαμε ποια patches επέλεξε
ΠΗΓΗ:@taylorswiftfit
Απο εμάς είναι ναι!

Η Taylor Swift εμφανίστηκε, πριν απο 3 ημέρες, στον αγώνα των Chiefs φορώντας ένα σύνολο Vivienne Westwood, αλλά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με κάτι που συζητήθηκε ακόμα περισσότερο: τις λαμπερές φακίδες στο πρόσωπό της. Η Sarah Chapelle από τον λογαριασμό @TaylorSwiftStyled επιβεβαίωσε ότι η Swift φορούσε τα Glitter Freckles Makeup Patches της Fazit Beauty, τα οποία κοστίζουν 15,99 δολάρια και οι θαυμαστές δεν μπορούν να αποφασίσουν αν τους αρέσει το νέο της look ή όχι.

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση: «Πολλοί δεν τα συμπαθούν, αλλά εγώ είμαι ΕΜΜΟΝΗ!» σχολίασε κάποιος στο Instagram. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η κολλητή μου κι εγώ τα φορέσαμε στην περιοδεία Eras στο Λονδίνο και είναι απίστευτα! Δεν φεύγουν, ακόμα κι αν χορεύεις για τρεις και πλέον ώρες».

Υπήρχαν όμως και αντίθετες απόψεις: «Δεν είμαι φαν των λαμπερών φακίδων,» γράφει ένα σχόλιο. «Σε ορισμένο φωτισμό και γωνίες, φαίνεται σαν να έκανε microneedling και ξέχασε να σκουπίσει το αίμα». Ουψ!

Ως beauty editor, η προσωπική μου και πάντα ταπεινή μου άποψη είναι οτι αυτή η μικρή λεπτομέρεια που πρόσθεσε στην εμφάνισή της ήταν πολύ fan και cute. Το μακιγιάζ είναι τρόπος έκφρασης και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να πειραματιζόμαστε με αυτό και φυσικά, δεν πρέπει να περιμένουμε από τις διασημότητες, όπως η Taylor Swift, να ακολουθούν πάντα αυστηρά πρότυπα. Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, όχι τα Όσκαρ! Επίσης, είναι χαριτωμένο να σκεφτεί κανείς ότι ίσως η Swift είδε μια στοχευμένη διαφήμιση για αυτά στο TikTok ή στο Instagram και αποφάσισε να τα δοκιμάσει, κάτι με το οποίο όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε.

Ίσως, όμως, κανείς να μην ενθουσιάστηκε περισσότερο από την ίδια την ιδρύτρια της Fazit Beauty. Το βράδυ του αγώνα, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok κλαίγοντας από χαρά μπροστά στην τηλεόραση, συγκινημένη που η Taylor Swift επέλεξε να φορέσει τα προϊόντα της.

@fazitbeauty @Taylor Swift is bejewled tonight at the #chiefs game #fazit #fazitbeauty #femalefounder #founder #taylorswift #chiefs #traviskelce ♬ original sound - Fazit

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τις λαμπερές φακίδες, καλύτερα να βιαστείτε. Οτιδήποτε αγγίζει η Swift γίνεται χρυσός, και τα patches της Fazit Beauty είναι πιθανό να εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 23:10