Πώς θα κάνεις την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι

Πώς θα κάνεις την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι
ΠΗΓΗ:@leyla_heinen
Το απόλυτο tip για γρήγορη και εύκολη εφαμογή του eyeliner

Φαίνεται πως πολλές από εμάς έχουμε βιώσει τη δυσκολία του να τοποθετήσουμε το eyeliner, ειδικά όταν ένα μικρό λάθος μπορεί να μας αναγκάσει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι πραγματικά εκνευριστική, και πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς όπως το φανταζόμαστε.

Η δουλειά μου είναι να κάνω τη ζωή σου πιο εύκολη με χρήσιμες συμβουλές και κόλπα από τους ειδικούς της ομορφιάς. Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να απολαμβάνεις το μακιγιάζ σου, χωρίς το άγχος που συνήθως το συνοδεύει. Έχω λοιπόν ένα εξαιρετικό tip για σένα.

Η ουσία είναι να δουλεύεις έξυπνα και με άγχος. Ένα από τα καλύτερα μυστικά βρίσκεται στην επιλογή του σωστού προϊόντος. Αν και το ιδανικό προϊόν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, το tip που θα σου δώσω είναι γενικά χρήσιμο για όλες.

Για να διευκολύνεις τη διαδικασία, επέλεξε ένα γωνιακό πινέλο. Ένα angled brush μπορεί να κάνει θαύματα, καθώς η κλίση του διευκολύνει τη δημιουργία της τέλειας γραμμής χωρίς να χρειάζεται να παλεύεις με τις γραμμές και τις καμπύλες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε σκιά, είτε τζελ eyeliner, ή να ξεκινήσεις με τη σκιά για να δημιουργήσεις μια βάση και μετά να προσθέσεις το eyeliner. Τώρα η δημιουργία eyeliner θα είναι παιχνιδάκι.

{https://www.tiktok.com/@vbraelyn/video/7096586786872249642?lang=el-GR&q=angled%20brush%20eyeliner&t=1728506806650}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 23:49