Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν θέλεις πιο απαλά και juicy χείλη

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν θέλεις πιο απαλά και juicy χείλη
ΠΗΓΗ:@isabellemathersx
Είναι πολύ σημαντικά βήματα

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί: «Θα ήθελα πιο γεμάτα και ζουμερά»! Αν και δεν διαθέτουμε όλες το φυσικό πλεονέκτημα, το μακιγιάζ μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας. Αλλά για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, καλό είναι να αποφεύγουμε ορισμένα και σύνηθες λάθη.

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να έχεις πιο γεμάτα χείλη

Πρώτα απ’ όλα, αν θες να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πιο juicy χειλιών, πρέπει να προσέξεις τις αποχρώσεις του κραγιόν. Τα σκούρα χρώματα δεν είναι φίλοι σου σε αυτή την περίπτωση. Όσο πιο σκούρα είναι η απόχρωση, τόσο μικρότερα θα φαίνονται τα χείλη σου. Αντίθετα, δοκίμασε ροζ, nude ή ανοιχτές ροδακινί αποχρώσεις. Το κλειδί είναι να επιλέγεις τόνους που ταιριάζουν με τον χρωματικό σου τύπο.

Επίσης, καλό είναι να αποφεύγεις τις ματ φόρμουλες. Οι ματ υφές μπορεί να αφαιρέσουν το βάθος και να κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο φλατ. Προτίμησε πιο ενυδατικές φόρμουλες ή gloss, καθώς αυτά προσθέτουν όγκο και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζωντανά και ζουμερά, παίζοντας με το φως.

Μην ξεχνάς ότι η προετοιμασία είναι το παν. Εφαρμόζοντας κραγιόν σε ξηρά ή σκασμένα χείλη, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονίσεις τις ατέλειες και να τα κάνεις να δείχνουν ακόμα πιο αφυδατωμένα. Φρόντισε πάντα να βάζεις λίγο lip balm πριν, αφήνοντάς το να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα lip liner για να δώσεις σχήμα στα χείλη σου (και φυσικά για περισσότερη σταθερότητα) και μετά το κραγιόν ή το gloss.

{https://www.instagram.com/p/C1rI00oyJS_/?img_index=1}

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, τα χείλη σου θα δείχνουν πιο γεμάτα και εντυπωσιακά. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και θα δεις τη διαφορά!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 18:30