Κέλλυ Κελεκίδου: «Αν έχω κάτι να πω για την προσωπική μου ζωή θα το ανακοινώσω εγώ»

10.10.2024
Κέλλυ Κελεκίδου: «Αν έχω κάτι να πω για την προσωπική μου ζωή θα το ανακοινώσω εγώ»
Papadakis Press
Τη λες και λίγο εκνευρισμένη την τραγουδίστρια

Δεν την αδικούμε πάντως γιατί οι φήμες που αφορούν το αν οδεύει προς τον χωρισμό από τον Νίκο Κουρκούλη μετά από πολλά χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, ξεκίνησαν από μια ψεύτικη είδηση.
Ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν στον γάμο της αδερφής της. Όταν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ήταν και ως womenonly είχαμε και αποκλειστικό ρεπορτάζ από την τελετή και το γλέντι.

jwsigpro_cache_f1f1e3738a_marina_kellekidoy_gamos_new__8_a2c0b.jpg

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την εκπομπή Buongiorno και για αυτό το θέμα αλλά και τη στενή της σχέση με τον Βασίλη Καρρά με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Αθήνα με τον Ηλία Βρεττό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα πάνω από 9 χρόνια, ήταν επιλογή μου κατά βάση» είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Καρρά, τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι ένας άρχοντας. Θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές των ανθρώπων» δήλωσε για τον μεγάλο τραγουδιστή που έφυγε πέρυσι από τη ζωή.

\Και μετά ήρθε η ερώτηση για τις φήμες χωρισμού:

«Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδελφής μου. Ο Νίκος (σ.σ Κουρκούλης) ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά.
Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε, αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 15:59