Η Κέλλυ Κελεκίδου σου δείχνει πώς να φτιάξεις την περιβόητη Dubai chocolate, home edition!

03.02.2025
Η Κέλλυ Κελεκίδου σου δείχνει πώς να φτιάξεις την περιβόητη Dubai chocolate, home edition!
Πάντως δείχνει πετυχημένη!

Dubai chocolate home edition αποφάσισε να φτιάξει η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με την αδελφή της, Μαρίνα και το καταδιασκέδασαν. Αν κρίνουμε και από το αποτέλεσμα είναι μάλλον πετυχημένη.

Το μυστικό της περιβόητης γεμιστής σοκολάτας είναι το καβουρδισμένο φύλλο καταΐφι και η πραλίνα από φυστίκι Αιγίνης, που -μεταξύ μας- τρώγεται και σκέτη!

Τα υλικά δεν είναι πολλά. Ιδού τι βάζει η Κέλλυ: 250 γρ. φύλλο καταΐφι, 2 κ. σούπας βούτυρο, 400 γραμμ. κουβερτούρα γάλακτος, πραλίνα φυστικιού Αιγίνης και 60 γρ. λευκή κουβερτούρα.

Λιώνετε την λευκή κουβερτούρα. Στρώνετε λαδόκολλα σε μία φόρμα και ρίχνουμε με ένα πιρούνι ή ένα ξυλάκι τη λευκή κουβερτούρα στη φόρμα. Από πάνω ρίχνετε τη μισή δόση κουβερτούρας που έχετε πρώτα λιώσει. Βάζετε κατάψυξη να παγώσει και εν τω μεταξύ καβουρδίζετε το φύλλο να ροδίσει.

Ανακατεύετε την πραλίνα με το φύλλο. Βγάζετε τη φόρμα από την κατάψυξη και απλώνετε το μίγμα του φύλλου. Περιχύνετε με την υπόλοιπη σοκολάτα και βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2025 - 00:16