Game of Thrones: Ο Τζον Σνόου και το... βίτσιο του

26.08.2014
Τον μυστικό εθισμό του παραδέχεται ο Κιτ Χάρινγκτον του Game of Thrones ο οποίος φαίνεται ότι τρελαίνεται να πετά τα ρούχα του.

Μιλώντας στην Τζουλιάνα Ράνσικ (Giuliana Rancic) του E! News, ο Κιτ Χάρινγκτον (Kit Harington), ο οποίος έγινε διάσημος από τον ρόλο του "Τζον Σνόου" στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones" αποκάλυψε μια μεγάλη του αδυναμία.

"Είμαι εθισμένος να βουτάω στη θάλασσα γυμνός. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και κανονικός γυμνιστής κατά βάθος", παραδέχτηκε με γέλια ο 27χρονος ηθοποιός ο οποίος εντυπωσίασε με το Αρμάνι κοστούμι του στην χθεσινή τελετή για τα βραβεία Έμι –από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια.



Πάντως, προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστριών του, ο Κιτ μπορεί να παραδέχτηκε ότι του αρέσει να τα… πετάει, όμως τσιμουδιά για τις αγαπημένες του παραλίες δεν έβγαλε. Τροφή όμως για τους παπαράτσι έδωσε σίγουρα που θα οργώσουν τις ακροθαλασσιές ψάχνοντάς τον πια…

Και για τους φανς της σειράς, ιδού και μια φωτογραφία του "Τζον Σνόου" με την "Ίνγκριντ" του -κατά κόσμον Ρόουζ Λέσλι (Rose Leslie) με την οποία ο Κιτ διατηρεί ένα φλογερό ειδύλλιο και εκτός οθόνης, αν και με πολλά διαλείμματα.