Ντίβα και στο σχόλιο για το διαζύγιο η Μαράια Κάρεϊ

26.08.2014
Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της χώρισαν –και άσχημα, όπως φαίνεται- ύστερα από 6 χρόνια γάμου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις τι απαντά η ίδια σε σχετική ερώτηση.

O γάμος της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και του Νικ Κάνον (Nick Cannon) φαίνεται ότι λήγει άδοξα παρά τα "παχιά λόγια" και τις δηλώσεις που συνόδεψαν όλα τα χρόνια της σχέσης τους περί τρελής ευτυχίας και… άπειρου σεξ.

Ο 33χρονος παρουσιαστής παραδέχτηκε ήδη τον χωρισμό σε συνέντευξη που έδωσε στον Insider του Yahoo ενώ οι φήμες τον θέλουν να διατυμπανίζει ότι εκείνος παράτησε την Μαράια και όχι το αντίστροφο.

Από την πλευρά της Κάρεϊ είχαμε μέχρι στιγμής μόνο το σχόλιο εκπροσώπου της με το οποίο τονίζει ότι "δεν σχολιάζει τα προσωπικά της τραγουδίστριας, η οποία όμως αυτό τον καιρό εστιάζει την προσοχή της στα παιδιά της και την επερχόμενη περιοδεία της".

Όμως, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media είχαμε μια πρώτη αντίδραση και από τη μεγάλη ντίβα της σόουμπιζ, η οποία δεν έχασε ευκαιρία, μάλιστα, να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό που την ακολουθεί εδώ και χρόνια.

Ρεπόρτερ του δικτύου TMZ τσάκωσε την 44χρονη σταρ να βολτάρει στη Νέα Υόρκη χθες το απόγευμα και δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για το διαζύγιό της. Ξανά και ξανά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο κάνοντας κλικ εδώ, η Μαράια δεν… μάσησε. "Λυπάμαι γλυκιά μου, έχει πολύ ζέστη εδώ έξω για να μιλήσω", απάντησε όλο χάρη και νάζι η Κάρεϊ η οποία συνοδευόταν από κάποιον άντρα –πιθανότατα σωματοφύλακα.

Και καθώς η ρεπόρτερ επέμενε, έδωσε ακόμη μια απόκριση κουνώντας το λευκό καπέλο της: "Δεν σχολιάζω ποτέ". Την προσωπική της ζωή, εννοεί η Μαράια βάζοντας και την τελεία με ένα "Ευχαριστώ".

Προφανώς θα έχουμε συνέχεια σε αυτό το σίριαλ –και κάποια στιγμή και το τέλος του. Αναμένουμε…