Έξαλλη η Καινούργιου για το sms στον Σαμαρά

02.07.2014
«Φωτιές» έχει ανάψει το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, που θέλει την Ελένη Φουρέιρα να «σφάχτηκε» με τον Γιώργο Σαμαρά εξαιτίας της... Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με το Ciao, η Καινούργιου που δύο καλοκαίρια πριν είχε σύντομη σχέση με τον ποδοσφαιριστή, τού έστειλε sms μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου ο ίδιος πέτυχε το νικητήριο πέναλτυ.

«Με έκανες πολύ περήφανη. Με αγάπη, Κατερίνα», σου λέει το Ciao, ότι έγραψε το Κατερινιώ στον πρώην. Και το μήνυμα αυτό έκανε έξαλλη τη Φουρέιρα, που έσκασε από τη ζήλια της. Τώρα, πώς η Φουρέρια είδε το μνμ ή έμαθε γι αυτό από την Ελλάδα, άγνωστο. Μπορεί και να της το είπε ο ίδιος ο Σαμαράς, άρα κακό του κεφαλιού του. Δεν κάνουμε τέτοια λάθη.

Όμως και η Καινούργιου δεν έκανε το... λάθος να στείλει sms περηφάνιας στον Σαμαρά, αφού δεν είχε και κανένα λόγο να το κάνει. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ζει στο πλευρό του την απόλυτη ευτυχία και ο Σαμαράς είναι για εκείνη οριστικό παρελθόν.

Κι έρχεται, μάλιστα, το Κατερινιώ και γίνεται έξαλλο με την περίεργη αυτή ιστορία του Ciao. Διαψεύδει το δημοσίευμα και δηλώνει γι ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφό της.