Μοιραράκη: Η νύφη ήταν ντίρλα!

02.07.2014
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον χλιδάτο και φαντασμαγορικό γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη και η γνωστή επιχειρηματίας έρχεται να κάνει μία αποκάλυψη για τη μέρα εκείνη.

Παραδέχεται για πρώτη φορά, αυτό που όλοι είχαμε καταλάβει: η νύφη ήταν ντίρλα! Μετά το γαμήλιο τραπέζι κι ενώ το ζευγάρι έβγαινε από το χώρο για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω σε τηλεοπτικά συνεργεία.

Και τότε οι κάμερες κατέγραψαν το... γλυκό μεθύσι της Μοιραράκη, η οποία ήταν αλλού, γελούσε συνέχεια και δυνατά, μπέρδευε τα λόγια κι ενώ ο γαμπρός μάταια προσπαθούσε να τη συγκρατήσει, εκείνη τού έριχνε ρουφηχτά φιλιά, κάνοντας ακόμη και τις κάμερες να κλείσουν!

Τώρα, τρία χρόνια μετά και η επιχειρηματίας ως καλεσμένη στην εκπομπή Happy day, παραδέχτηκε το γλυκό μεθύσι της ως νύφη. «Ο γάμος ήταν πλούσιος σε αισθήματα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω, που ήθελα να κάνω, που εκπροσώπησε την ψυχή της Δέσποινας Μοιραράκη, αλλά και την επαγγελματία Μοιραράκη» είπε.

Και πρόσθεσε: «Έκλαιγα όλες τις μέρες. Από το πρωί (την ημέρα του γάμου) είχα πάρει ένα μπουκάλι prosecco κι έπινα. Δεν περίμενα ότι μετά το γάμο και το γλέντι, στις 2:30 το πρωί, θα ήταν έξω κανάλια. Βγήκαμε έξω, ο άντρας μου με κράταγε, εκείνος τα είχε 400 και του λένε ¨Ταξίδι θα πάτε; Που θα πάτε;" και λέει: "Δεν το έχουμε σχεδιάσει ακόμα". Και λέω μες στη ζαλάδα μου: "Λες να ακύρωσε το ταξίδι;", τρελάθηκα».