Σοκ: στον Μαρτάκη δεν αρέσουν τα μεγάλα στήθια

31.05.2013
Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ψες "Βράδυ" ο Κώστας ο Μαρτάκης και υπήρξε λαλίστατος όσον αφορά το σουξέ που έχει στα θηλυκά.

Που λες λοιπόν, τον ρώτησε ο οικοδεσπότης πως τα πάει με τις γυναίκες κι ο Κώστας έβγαλε το μεγάλο του παράπονο.

"Έχω πει πως είμαι μόνος μου και ότι θέλω να κάνω σχέση. Από τότε κοπέλες μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο twitter. Βέβαια, συνήθως δεν στέλνουν και το κεφάλι, ντρέπονται μάλλον".

Πτωχή μου εσύ φαν, που έκανες το λάθος να στείλεις το γυμνό κορμάκι σου στον Μαρτάκη, μάθε πως το παιδί δεν συγκινείται από γυμνά κορμιά, κι αν είσαι και προικισμένη στο ντεκολτέ, έχεις ακόμα λιγότερες ελπίδες να σαγηνεύσεις το Μαρτάκη.

"Ναι, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη τύπου Πάμελα Άντερσον αλλά ούτε και τα μικρά τύπου δάκρυ", είπε με θάρρος ο Κωστάκης κι αμέσως αμέσως απέκλεισε μερικά εκατομμύρια Ελληνίδες.

Δώσε ακριβείς διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας που επιθυμείς Κώστα μου και θα αναλάβουμε να σου βρούμε την ιδανική υποψήφια.

Τέλος, να τονίσουμε πως ο τραγουδιστής δεν είναι πέφτουλας, ποφεύγει το σεξ από το πρώτο ραντεβού, του αρέσει να χουφτώνει και γενικά λατρεύει τα real πράγματα και τονίζει:

"Από μια φωτογραφία δεν μπορώ να λειτουργήσω"!

Η Κατίνα