Χώρισε ή όχι η Ηλιάδη; Ιδού η απορία

21.08.2012
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Χώρισε η Αγγελική Ηλιάδη ή δεν χώρισε;

Πιο εύκολα απαντάς στα πρώτα δύο ερωτήματα, παρά στο τελευταίο. Ήταν στις αρχές του καλοκαιριού που ασχολούμασταν με το ίδιο θέμα, μετά την αναβολή του γάμου της με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Και τώρα, τέλη καλοκαιριού, πάλι το ίδιο βάσανο έχουμε.

Γιατί, όπως φαίνεται ο γάμος που περιμέναμε φαίνεται να μην γίνεται, αφού οι φήμες περί χωρισμού του ζεύγους επανήλθαν. Και τούτη τη φορά μάλλον θα βγουν και αληθινές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, Ηλιάδη και Μηλιωτάκης δεν είναι πια μαζί και μάλιστα το ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες δεν μένει καν στο ίδιο σπίτι. Ο μουσικοσυνθέτης μετακόμισε στη Βάρη, αλλά εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν χώρισαν, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες.


Η αοιδός από την άλλη με μηνύματα/υπονοούμενα στο Twitter αφήνει να εννοηθεί ότι πάπαλα η σχέση τους. «Κανένας δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούρια αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούριο τέλος». Φιλοσοφημένη κουβέντα...

Το Star επικοινώνησε με τον σχεδιαστή του νυφικού, Βρεττό Βρετάκο, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει καιρό να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια. «Έχω να μιλήσω μαζί τους πριν το καλοκαίρι. Είναι όλα λίγο ρευστά με το θέμα αυτό. Το νυφικό δεν είναι έτοιμο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία , πιθανότατα να το ξανασυζητήσουμε, αν έρθει ξανά αυτή η στιγμή».