Καψούρης ξανά ο Μελ Γκίμπσον & το δείχνει

21.08.2012
Τρελά ερωτευμένος φαίνεται να είναι ο 56χρονος Μελ Γκίμπσον και δεν το κρύβει καθόλου.

Τρελά ερωτευμένος φαίνεται να είναι ο 56χρονος Μελ Γκίμπσον και δεν το κρύβει καθόλου.

Η τελευταία του κατάκτηση είναι η Ιταλίδα τραγουδίστρια και συνθέτης, Νάντια Λανφρανκόνι (Nadia Lanfranconi), η οποία μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2007.

Ο Μελ δείπνησε χθες με την καλή του σε εστιατόριο στο Χόλυγουντ και δε δίστασε να της κάνει μασάζ στο σβέρκο μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες, τραβώντας τα βλέμματα πάνω τους.

Οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί και μάλιστα, νωρίτερα τον Αύγουστο τους είχαμε ξαναδεί μαζί να τρώνε σούσι σε άλλο εστιατόριο.

Η Νάντια δεν έχει μιλήσει ανοικτά για τη σχέση της με το 56χρονο ηθοποιό, ακόμη τουλάχιστον. Πάντως, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε περιγράψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει εύκολα φίλους.

"Το Χόλυγουντ είναι ένα διαφορετικό μέρος. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος, αν θέλεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, εάν εργάζεσαι σκληρά για αυτό, αλλά ψυχρό στο θέμα της φιλίας. Μου πήρε σχεδόν τρία χρόνια για να βρω αληθινούς φίλους, αλλά τους βρήκα τελικά και τους θεωρώ πλέον οικογένειά μου. Δεν προσπαθώ να αντικαταστήσω την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην πατρίδα επειδή μου λείπουν πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να τους παίρνω τηλέφωνο μια στο τόσο και να μπορώ να βρίζω στη μητρική μου γλώσσα", είχε δηλώσει η νέα αγαπημένη του Μελ Γκίμπσον.

Ν.Ε.