Οι Μπέκαμ ποζάρουν σαν τέλεια οικογένεια

22.05.2012
Όλα "κομποζαρισμένα" στην εντέλεια για τη διάσημη οικογένεια που πόζαρε για τους φωτογράφους με αστραφτερά χαμόγελα και ταιριαστά… ρούχα.


Ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους πιο στυλάτους ανθρώπους στον κόσμο της σόουμπιζ, οπότε θα ήταν παράλογο να ισχύει κάτι διαφορετικό για τα παιδιά τους. Τουλάχιστον όσο είναι ακόμη σε ηλικία που δεν διαλέβουν μόλα τα ρούχα τους.

Έτσι, το διάσημο ζεύγος περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για την 7η επέτειο του Sports Spectacular στο Λος Άντζελες μαζί με τους τρεις γιους τους, σαν να είχαν βγει όλοι από εντιτόριαλ μόδας!

Σε μονόχρωμο κλασικό στυλ, η Πος διάλεξε ένα λευκό φόρεμα σε πένσιλ γραμμή από τη δική της σειρά SS12, το οποίο και συνδύασε με μαύρη ζώνη και nude γόβες Nicholas Kirkwood, ενώ ο 37χρονος σύζυγός της τη συνόδεψε φορώντας ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Τα αγόρια κινήθηκαν στην ίδια κατεύθυνση τόσο χρωματικά όσο και ως προς το στυλ.

Έτσι, είχαμε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα για τον 13χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), το ίδιο ακριβώς συνολάκι για τον 10χρονο Ρόμεο (Romeo) με τη μόνη διαφορά ότι φορούσε και ένα μαύρο πουλοβεράκι από πάνω, ενώ ο 7χρονος Κρουζ (Cruz) έκανε την έκπληξη φορώντας ένα γιλέκο με μαζεμένα τα μανίκια του.

Χάρμα οφθαλμών χωρίς αμφιβολία η οικογένεια Μπέκαμ, την οποία, όμως δεν ακολούθησε αυτή τη φορά η μικρή Χάρπερ (Harper). Την επόμενη φορά ίσως…