Η Ελένη δε... χαρίστηκε σε Κωστόπουλο & Μπαλατσινού

22.05.2012
Για τις φιλίες και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον Θέμο Αναστασιάδη.

Και ναι, αναφέρθηκε στην πάλαι ποτέ φιλία της και κουμπαριά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, που μέσα σε μία νύχτα έγινε... σκόνη και θρύψαλα.

Η Ελένη δε χαρίστηκε στα λόγια και τα είπε έξω από τα δόντια. Προηγουμένως, όμως, είχε αναφερθεί γενικά και αόριστα στις φιλίες και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της στη δύσκολη περίοδο του χωρισμού. «Όλοι έχουμε ελαττώματα. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας, οι φιλίες δεν χαλάνε» και συνέχισε. «Έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο, αλλά πολύ κοντινά μου πρόσωπα δεν είναι πάνω από δύο- τρία άτομα. Πάντα τόσα ήταν. Απλά παρασυρόμαστε μερικές φορές, επειδή περνάμε καλά και μπερδευόμαστε».

Κι εδώ δεν χρειάζεται υψηλό IQ για να καταλάβεις που πήγαινε το... ντιν νταν. Μα φυσικά στην Τζένη Μπαλατσινού και την Δέσποινα Βανδή. Αν και το Λενιώ ξεκαθάρισε ότι η περίπτωση της Βανδή δεν είναι ίδια με εκείνη της κουμπάρας Μπαλατσινού.

«Με την Δέσποινα Βανδή και την Τζένη Μπαλατσινού δεν ήταν η ίδια κατάσταση. Με την Δέσποινα δεν είναι ότι δεν μιλάμε και δεν θα ξαναμιλήσουμε. Απλά χαθήκαμε. Με την Τζένη είναι άλλη περίπτωση" δήλωσε και όχι δεν χαρίστηκε στα "κουμπαράκια" της.

«Είχε να κάνει με τα οικογενειακά μου και με το πως χειρίστηκαν όλο αυτό το θέμα... Τότε είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ. Πως να το πω; Χρησιμοποίησαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Πιστεύω πως έβαλαν πιο πάνω το επιχειρηματικό κομμάτι και το πόσα περιοδικά θα πουλήσουμε, από την Ελένη, από την φίλη μας. Γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και κάναμε πολύ καλή παρέα. Εγώ δεν κρέμασα ποτέ κανέναν και δεν αδίκησα ποτέ κάποιον και αν το έχω κάνει χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη», είπε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι έστειλε μήνυμα στον Κωστόπουλο, μετά την ιστορία με την χρεοκοπία του. «Στον Πέτρο Κωστόπουλο έστειλα ένα μήνυμα όταν βγήκε και μίλησε για την χρεοκοπία του. Ουδέποτε πριν μιλούσαμε με τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά περισσότερο με την Τζένη. Κάναμε πλάκα στο σπίτι, αλλά μέχρι εκεί. Όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να του στείλω μήνυμα. Δεν θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, είναι άκομψο την στιγμή που ο άλλος υποφέρει να τον παίρνεις».