Σοκ για τραγουδιστή. Τον συκοφάντησαν για παιδοφιλία!

22.05.2012
Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε γνωστός τραγουδιστής, από τους αγαπημένους της νεολαίας του οποίου η ζωή από τη μία στιγμή στην άλλη μετατράπηκε σε κόλαση.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Rec, Άρη Λουμάκη, ο οποίος συκοφαντήθηκε ως παιδόφιλος και παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, ο εφιάλτης για τον Άρη κράτησε έξι ολόκληρους μήνες ενώ οι εκβιασμοί και οι “κατηγορίες” για παιδοφιλία μέσω facebook λίγο έλειψε να καταστρέψουν την ίδια τη ζωή. Ο Λουμάκης βρέθηκε στο στόχαστρο γυναίκας επιχειρηματία από τη Χαλκίδα, η οποία προσπάθησε όπως λέει ο ίδιος στην Espresso να τον συκοφαντήσει και για αρκετούς μήνες άφηνε στο προφίλ του μηνύματα με υπόνοιες για παιδοφιλία.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη της γυναίκας που έκανε τις απίστευτες αναρτήσεις κι έτσι ο εφιάλτης πήρε τέλος. «Δεν σας κρύβω ότι έφτασα να φοβάμαι ακόμα και για τη ζωή μου... Πέρασα πολύ άσχημα” εξομολογείται. “Προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου... έσφιγγα τα δόντια και έλεγα όχι δεν θα αντιδράσω”.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 39χρονης που είναι ιδιοκτήτρια διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Εύβοια, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα. Τόσο στο σπίτι της όσο και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκαν προγράμματα που χρησιμοποιούσε για να κρύβει τα ίχνη της, αλλά και όλα τα στοιχεία για τη διαχείριση των ιστοσελίδων μέσω των οποίων εκβίαζε τον 29χρονο τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες λένε πως όλα ξεκίνησαν από κάποια διαφορά που προέκυψε μεταξύ του τραγουδιστή και της επιχειρηματία από τη Χαλκίδα μετά από μια εμφάνιση του συγκροτήματος στην πόλη.