Η Ζήνα δεν θα ξεπεράσει το «ταξίδι» του Μητροπάνου

22.05.2012
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Πέγκυ Ζήνα. Εξάλλου, η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν και η... έκπληξη για την ονομαστική γιορτή της Ελένης.

Η Πέγκυ σε μία συγκινητική εξομολόγηση μίλησε για την κόρη της και πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της μικρής Ηλέκτρας, αλλά και για τον χαμό του αγαπημένου της Δημήτρη Μητροπάνου.

Κι εδώ θα σταθούμε, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ζήνα μιλά για τη μεγάλη απώλεια και πόσο της στοίχισε. Και τα λόγια της συγκινούν. «Είναι τόσο τεράστια απώλεια για μένα. Έχω χάσει ανθρώπους από την οικογένεια μου και έχω πονέσει πολύ. Έχασα άλλον έναν άνθρωπο από την οικογένεια μου. Το «ταξίδι» του Δημήτρη, δεν θα το ξεπεράσω. Θα συνηθίσω όμως να ζω με αυτό! Με βοήθησε όσο κανένας άλλος, και κανένας άνθρωπος όσα χρόνια δουλεύω δεν μου έχει φερθεί έτσι!»

Εξάλλου, όπως παραδέχτηκε, οι δυο τους είχαν αναπτύξει μία προσωπική σχέση και τον έβλεπε πιο συχνά απ΄ ότι έβλεπε τους συγγενείς της. Για την Πέγκυ, ο Μητροπάνος ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας που έβγαλε το ελληνικό τραγούδι. «Γι αυτό νίκησε το θάνατο και έφυγε χωρίς να κουραστεί εκεί που δεν το περίμενε!»

Αναφέρθηκε με πολύ γλυκά λόγια και στη σύζυγό του, Βένια. «Είναι η πιο αξιοπρεπής και σπουδαία γυναίκα, σύζυγος και μάνα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τη λατρεύω και όσο ζω, θα είμαι πάντα δίπλα της!». Τέλος, παραδέχτηκε ότι από τις πιο δύσκολες νύχτες στα δεκαέξι χρόνια καριέρας της ήταν εκείνη που τραγούδησε... «μια μέρα