Ανήθικη πρόταση €1 εκατ. στην Κέλι Μπρουκ

22.05.2012
Αν νομίζατε ότι μόνο στις ταινίες άντρες προσφέρουν αμέτρητα χρήματα για μια μόνο βραδιά με τη γυναίκα των ονείρων τους… γελιέστε!


Η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες μαζί με τον κωμικό Κιθ Λέμον (Keith Lemon) για να προωθήσει την ταινία με τίτλο "Keith Lemon: The movie" (πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί).

Και στο πλαίσιο μια φωτογράφησης που έκαναν οι δυο τους, εμφανίζεται ένας τύπος –ο οποίος εκ των υστέρων έμαθαν ότι είναι Γάλλος επιχειρηματίας- και ως άλλος Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Robert Redford) σταμάτησε τα πάντα και πρόσφερε στο εκρηκτικό 32χρονο μοντέλο το €1 εκατομμύριο για να του χαρίσει μια βραδιά της.

Η Μπρουκ στην αρχή πίστεψε ότι το όσο σκηνικό ήταν στημένο από τον Λέμον, ο οποίος είναι γνωστός για τις φάρσες του, όμως πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό της συνέβαινε όντως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Mirror", ο άντρας που αναφέρεται ως "Φρεντερίκ" σκέτο, και έδειχνε στα 30 του, προσπάθησε να αρπάξει την Κέλι, φωνάζοντας με ένταση "Μόνο μια νύχτα, σε παρακαλώ, μόνο μια νύχτα".

Αμέσως επενέβη το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου και ο ερωτοχτυπημένος άγνωστος απομακρύνθηκε διακριτικά ενώ η εντυπωσιακή μελαχρινή επέστρεψε στη δουλειά της.

Γιατί δηλαδή; Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) τι περισσότερο είχε στην ταινία "Ανήθικη πρόταση" του 1993; (θυμηθείτε την ταινία στο τρέιλερ που ακολουθεί).