Μαστροκώστα: θα υιοθετήσει παιδί από το Σουδάν;

22.03.2012
Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, Μαστροκώστα και Δέλλας

Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, Μαστροκώστα και Δέλλας έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να γίνουν γονείς ενός παιδιού από το Σουδάν.

Το διάσημο ζευγάρι είναι ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε αυτό το θέμα και γνωρίζοντας τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην αφρικανική χώρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεισφέρουν όσο και όπως μπορούν. Μάλιστα η Γωγώ το έψαξε πολύ. Επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές και φρόντισε να δει τι χρειάζεται για τις διαδικασίες της υιοθεσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι βρίσκεται στο στάδιο της νομικής ενημέρωσης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν και τη σχετική αίτηση. Μετά το Πάσχα αναφέρει το δημοσίευμα ότι θα ταξιδέψουν μέχρι την Αφρική, αφού ανεξάρτητα από την κατάληξη της προσπαθειας να υιοθετήσουν, το ζευγάρι θέλει να βρεθεί κοντά στα παιδιά που υποφέρουν….