Διάσημος τραγουδιστής στα όρια αλκοολισμού

22.03.2012
Μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη δίνει γνωστός και καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής, όπου παραδέχεται ότι έκανε... τσιγαράκι, είχε φτάσει στα όρια του αλκοολισμού, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι πάσχει από καρκίνο

Μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη δίνει ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο γνωστός και καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής από τις ελάχιστες φορές που δίνει συνέντευξη, αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ τη σχέση του με τα ναρκωτικά, την περιπέτεια του με το αλκοόλ, ενώ βάζει τέλος στις φήμες ότι πάσχει από καρκίνο!

Ο Μαργαρίτης διαψεύδει κατηγορηματικά τα περσινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πάσχει από την επάρατη νόσο. Ο ίδιος δεν ξέρει πώς βγήκαν οι φήμες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως κακοήθειες.


«Είναι κακοήθεις αυτοί που τα λένε. Το Σεπτέμβριο, έκανα μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία. Έπαιζα στην Αδελαϊδα και ήρθε στο καμαρίνι να με γνωρίσει ένα παλικάρι. Μίλησε, λοιπόν, στο τηλέφωνο με κάποιον από την Ελλάδα και του είπε: " Σε ποιον; Ο Μαργαρίτης είναι στο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη"

Αποκαλύπτει ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά κι έκανε… τσιγαράκι.


«Έκανα... τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια, όμως, τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα "κότσο", όπως τόσους άλλους».

Παραδέχεται, δε, για πρώτη φορά ότι έφτασε στα όρια του αλκοολισμού



«Πως δεν έφτασα... Έπινα ένα μπουκάλι πότο για να βγω στη πίστα να τραγουδήσω. Σιγά σιγά, το μείωσα μόνος μου»