Τι έκανε η Ριάνα στη γκαρσονιέρα του Κούτσερ;

22.03.2012
Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρπάντος επισκέφτηκε –και μάλιστα τις… μεγάλες ώρες- τον πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) στο σπίτι του. Αυτό πάλι… πόθεν έσχες;


Ένας φωτογράφος εντόπισε τη Ριάνα (Rihanna) να πλησιάζει με το αυτοκίνητό της στην ιδιοκτησία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) στο Λος Άντζελες χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα και φυσικά… σήμανε συναγερμό!

Σύμφωνα με τον παπαράτσι, η 24χρονη τραγουδίστρια συνοδευόταν από τους σωματοφυλακές της και έμεινε στο σπίτι του Κούτσερ μέχρι τις 4 το πρωί.

Τώρα… το φλέγον ζήτημα είναι "τι έκανε εκεί και μάλιστα τέτοια ώρα". Έλα μου ντε!

Σύμφωνα με μερικούς, η παράδοξη επίσκεψη εξηγείται από το γεγονός ότι ο Άστον έχει βάλει το $10 εκατομμυρίων σπιτάκι του προς πώληση, υποστηρίζοντας ότι η Ριάνα σκέφτεται να… επενδύσει.

Άλλοι πάλι, χαρακτηρίζουν αυτή τη θεωρία "κουραφέξαλα" και περιμένουν στη… γωνία για τα "φανερώματα".

Εδώ που τα λέμε, ούτε ο Κούτσερ ούτε και η Ριάνα είναι αυτό που λέμε "καλά παιδιά" και δεν αποκλείεται να βρήκαν αφορμή να ενώσουν τα ανήσυχα πνεύματά τους. Ποιος ξέρει…

Όσο για το.. μεσητικό κομμάτι το θέματος; Εκτός από τη Ριάνα –αν ισχύει αυτή η εκδοχή- έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρον για το σπιτάκι του Άστον εκδήλωσε και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Κατά τα άλλα, η πρώην σύζυγος του Κούτσερ, η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να βρει τον εαυτό της, παρά τα δημοσιεύματα, προκάλεσε (αν και ερήμην της) απίστευτα σχόλια με τη σχεδόν μεταλλαγμένη εμφάνισή της στη διαφημιστική καμπάνια της Helena Rubinstein.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα