Παπαρίζου - Τόνι: Δεν τα βρίσκουν, αγριεύει η κόντρα

22.03.2012
Τελικά, είναι να σου «καίει» το μυαλό η ιστορία της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη. Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν το πρώην ζεύγος να λύνει εξωδικαστικά τις διαφορές, έρχεται ο δικηγόρος του Μαυρίδη

Τελικά, είναι να σου «καίει» το μυαλό η ιστορία της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη. Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν το πρώην ζεύγος να λύνει εξωδικαστικά τις διαφορές, έρχεται ο δικηγόρος του Μαυρίδη και χαλάει το… όνειρο! Με δηλώσεις του στο δελτίο του STAR διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συμβιβασμού.

«Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει. Ο κύριος Μαυρίδης θέλει αρχικά να συζητήσει με την άλλη πλευρά, όμως φαίνεται ότι δεν επιθυμεί το ίδιο κι εκείνη», είπε ο κ. Καρούζος.



Η Παπαρίζου από την άλλη τηρεί σιγήν ιχθύος, όπως και ο δικηγόρος της. Βρίσκεται στη Σουηδία, έχει ρίξει όλο το βάρος της στις πρόβες του σουηδικού Dancing with the stars και όσοι θέλουν μία δήλωση της για το θέμα, μένουν με την… όρεξη.


Περίληψη: Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαυρίδης έστειλε εξώδικο στην Έλενα επειδή αρνείται να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού. Εκείνη του απάντησε επίσης με εξώδικο, κοινοποιώντας του ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώνει για ένα σπίτι στο οποίο δεν μένει.

Οπότε, καταλαβαίνεις ότι η κόντρα όχι μόνο δεν έλαβε τέλος, αλλά μέρα με τη μέρα… αγριεύει!