Ηλιάδη: αμηχανία και ντροπή στο Πρωινό mou

17.02.2012
Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά "Πρωινό mou" για να μιλήσει για όλους και για όλα αλλά την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά "Πρωινό mou" για να μιλήσει για όλους και για όλα αλλά την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

Σε κάποια φάση εκεί που καθόταν στην πολυθρόνα άνετη και ωραία της λένε οι παρουσιαστές για σήκω λιγάκι επάνω να πάμε μια βόλτα μέχρι την είσοδο του πλατό και εκεί είδε τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη να μπαίνει στο στούντιο!

Η Αγγελική λοιπόν άρχισε να κοκκινίζει, να κρύβεται, να φοράει γυαλιά καρδούλες από τη ντροπή της και να χαμογελάει σαν 16χρονο ερωτευμένο κοριτσάκι!

Σχετικά με την πρόταση γάμου, λοιπόν πώς έγινε; "Πριν από πάρα πολύ καιρό είχε γράψει σ' ένα χαρτάκι: "θέλω να σε παντρευτώ". Το έκοψε κομματάκια, τα πέταξε μπροστά μου και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Εγώ έπρεπε να κάτσω να τα βάλω στη σειρά για να δω τι γράφει. Φρίκαρα λίγο...", εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια ενώ ο αγαπημένος της την εκθίασε λέγοντας πως είναι νοικοκυρά και ότι της παρήγγειλε να του μαγειρέψει κρέας με πατάτες! Για τέτοιο έρωτα σου λέω παιδί μου!

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά τι ήταν αυτό που τον κέρδισε περισσότερο στο χαρακτήρα της Αγγελικής, επισήμανε: "Είναι πολύ σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές'. Ακόμη ο Μηλιωτάκης "έδωσε" κανονικά την μέλλουσα γυναίκα του, αφού αποκάλυψε ότι στη σχέση τους η Αγγελική είναι εκείνη που ζηλεύει περισσότερο και ότι κάνει και σκηνές, η οποία αρχικά το αρνήθηκε, αλλά αμέσως μετά εξήγησε: "Υπάρχει περίπτωση να είσαι ερωτευμένος και να μη ζηλεύεις;". Εμ αυτά είναι χρυσή μου, ο έρωτας τους να είναι καλά! Φτου φτου σκόρδα!

Ελένη Αναστασάκη