Ο Κόστνερ σωματοφύλακας της Γουίτνεϊ και στην κηδεία

17.02.2012
Είκοσι χρόνια μετά την τεράστια κοινή τους επιτυχία, το διάσημο κινηματογραφικό ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά –κατά κάποιον τρόπο.

Η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) θα γίνει αύριο Σάββατο στη γενέτειρά της και συγκεκριμένα στην εκκλησία όπου τραγούδησε για πρώτη φορά.

Και ενώ οι ετοιμασίες πρέπει να βρίσκονται στο φόρτε τους, πληροφορίες θέλουν μια σειρά από διάσημους φίλους της εκλιπούσας σταρ να συμμετέχουν ενεργά στην κατά τα άλλα πριβέ τελετή.

Ανάμεσα σε εκείνους που θα μιλήσουν για τη 48χρονη ντίβα που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή της, θα είναι και ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner), με τον οποίο η Γουίτνεϊ μοιράστηκε έναν από τους πιο "ιστορικούς" κινηματογραφικούς έρωτες στην ταινία "Ο Σωματοφύλακας" του 1992. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Εκτός από τον Κόστνερ, αναμένεται ένας πολύ συγκινητικός λόγος από τον μουσικό παραγωγό Κλάιβ Ντέιβις (Clive Davis), ο οποίος υπήρξε ο άνθρωπος που στην ουσία ξεκίνησε την καριέρα της Χιούστον και στάθηκε στο πλάι της μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στην κυριολεξία, αφού στο δικό του πάρτι επρόκειτο να παραβρεθεί το βράδυ του θανάτου της η άτυχη Γουίτνεϊ.

Ο Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) και η Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) θα τραγουδήσουν επίσης στην τελετή, ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστο αν τελικά επιτραπεί η είσοδος στον πρώην σύζυγο της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η οικογένεια της σταρ ξεκαθάρισε στον τραγουδιστή ότι είναι ανεπιθύμητος, ενώ σύμφωνα με άλλες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο Μπόμπι θα εμφανιστεί στην κηδεία με σκοπό να στηρίξει και την κόρη τους, Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina).

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία των βαπτιστών Νέα Ελπίδας (New Hope Baptist Church) στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ με 1500 περίπου προσκεκλημένους, ενώ λέγεται ότι όλη η τελετή θα μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση έτσι ώστε οι απανταχού θαυμαστές της Γουίτνεϊ Χιούστον να μπορούν να την παρακολουθήσουν επίσης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα